Kaikista ei ole pakko pitää..

  • Toni

..niin paljoa kuin ehkä toisinpäin sillä kaikki eivät ole hyvästä sinulle tai toisinpäin. Joskus se on molemminpuolista ja silloin se onkin helppoa, mutta toisinaan myös niin että toinen pitää enemmän ja toinen vähemmän. Rakkaudessa siihen monesti varmaan itse kukin törmää.. mutta myös monenlaisissa muissakin suhteissa ja monesti siitä enemmän välittävästä voi tulla rasite. Liian kiltti ei kannata olla sillä jos toisesta tulee rasite ja toinen on onnellinen tietämättään että toinen ei, niin se ei kyllä ole oikein ja suhde kannattaa napsauttaa poikki. Mielummin tietty hellävaraisesti kuitenkin toista kunnioittaen.

Avioliitoissa tätä näkee usein esim. kun mies on väkivaltainen ja lyö. Mitenköhän paljon siinä on enää rakkaudesta kyse ja kumpi mahtaa rakastaa enemmän ? Sekään ei ole välttämättä aina niin selvillä. Omalla kohdallani ajattelenkin että siihen avioliittoon ei kannata aivan suin päin mennä vaan sulatella jonkin aikaa sitä suhdetta ja sitten kun on huomannut että on jo kasvanut aika lailla yhteen ja ensimmäisistä pahemmista yhteenotoistakin on selvitty, voisi olla ehkä jo sitten sen avioliiton aika !?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus