Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kaveri.

Uranus Oppositio Pluto & Pluto Trine Asc.

Ei ollut sinänsä yllätys että poikkeuksellisen haastavan Uranus Opposition Pluto-transiitin aikana oli itselläni ensin vaikea kriisi & vain 29-vuotias ystäväni joka oli myös sulkapallokaverini sekä toisen hyvän kaverin isä kuolivat seuraavaksi. Mummopuolenikin kävi lähellä kuolemaa mutta saa toistaiseksi jatkaa vielä taivallustaan. Hyvä niin. Nyt minulla on taas alkamassa uusi voimakkaan Pluton koskettama transiitti joka onneksi tällä kertaa on sinänsä ns. "helppo" mutta kovasti vaikuttava ajanjakso (kuten kaikki jossa pluto on mukana) jona aikana voi saada merkittäviä muutoksia elämässään aikaiseksi josta seuraavaksi :

A higher quality ***

Valid during many months: This is a time of creative change in your relationships. You have the opportunity to be either the agent of the changes or the object of them. Probably you will be both to some extent.

On the other hand you may experience an increase in personal power with this influence. You will have the chance to exert an influence on others either because you are in a position of some power or because your own personal vibration influences people and changes their lives. However, it is important to use this power for the general good, because it does not adapt well to purely egoistic purposes.

During this time you will seek a higher quality and greater intensity in all your experiences. You are not even remotely attracted to superficial qualities, either in people or in experiences. You need to feel with every ounce of your emotion that every encounter changes you at the deepest core of your being.

To this end you may draw people to you who are very intense and who have a very strong effect upon your mind. However, with this influence these relationships are usually quite constructive rather than difficult. Even under the best of conditions, some of what you learn about yourself may not be very pleasant until you learn to accept it, but it usually isn't so bad, even if you think it is.

Under any circumstances the overall effect of these encounters is to broaden your self-understanding and increase your capacity for complete self-expression. There may be changes in your life at this time, and your relationships may be considerably altered, but this is only so that you may experience a regeneration that will keep your life from becoming stale and dead.

Transit selected for today (by user):
Pluto Trine Ascendant, ,
activity period from 7 February 2012 until mid-December 2013


Hyvän kaverin menetys tuntuu sydämessä :/

Nyt ei saa kyllä millään unta, joten tulin kirjoittamaan blogin minkä meinasin jo eilen kirjoittaa. Edellisestä blogista onkin ehtinyt jo vierehtää melkoisesti kun joulukuun lopussa on edellinen merkitty. Varsin hyvä alkuvuosi on ollutkin, mutta olen oppinut että ei kaikesta tarvitse aina niin kirjoittaa & nykyään kun on toi ihmeellinen facebook niin siellä tapahtuu suurin osa todellisten ystävien kuulumisten vaihdosta sitten. Mutta nyt on sen verran painavaa asiaa, että on hyvä kirjoittaa ja purkaa yksi asia mielestä käsiteltäväksi sanojen muodossa tännekin.

Kuulin eilen järkyttävän uutisen että vain 29v. hyvä (oli yksi ehdottomasti parhaimmista nykyisin) läheinen ystäväni olisi äkillisesti kuollut :( Sain ensin hieman osviittaa asiaan ja lopulta se oli sitten uskottava että totta se on kun niin moni oli käynyt kirjoittamassa hänelle jäähyväisensä facebookissa. Olen kiitollinen että sain tutustua häneen. Emme ehtineet tuntea kuin joku about 3-4 vuotta mutta siinä ajassa ehdimme ystävystyä varsin hyvin. Kävimme viime kesänä jatkuvasti pelaamassa sulkapalloa. Hän oli muutenkin urheilullinen, pelannut jalkapalloa & jääkiekkoa. Myös intohimoinen penkkiurheilija kuten minäkin. Joku pelikin tuli yhdessä seurattua. Hän pelasi tosissaan pokeria, minä urheiluvedonlyöntiä.

Joten ei mikään ihmekään että oli helppo viihtyä yhdessä kun oli niin paljon yhteistä. Suunnittelimme jo alustavasti ennen kesää taas sulkapallon pelaamista jotta kilot saisivat sopivasti kyytiä mutta se jäi nyt sitten toteuttamatta :( Hän oli erittäin mukava persoona jota tulee vielä useampaan otteeseen kyllä ikävä ! Häntä jäi kaipaamaan tyttöystävä, vanhemmat, sukulaiset & iso liuta ystäviä minä mukaanlukien. Mutta koska olen saanut hengellisen herätyksen, osaan käsitellä asian varsin lohdullisesti ja uskon että hänellä on kaikki hyvin missä sitten lieneekään.


Täällä palaa !

Poimittu keskisuomalaisen nettisivuilta :
(Päivitetty 01:37) Lisää aiheesta
Lassila&Tikanojan halli paloi Äänekoskella 0:41
Keski-Suomen pelastuslaitos tiedottaa Äänekosken alueen asukkaille: Äänekoskella Teollisuuskadulla palaa teollisuushalli, josta aiheutuu runsasta savua. Karhulähteen ja Markkamäen ja Likolahden alueen asukkaita kehotetaan pysymään sisällä ja sulkemaan ilmanvaihto.

Hyvä että kaveri soitti kun enhän mä kuullut ja tajunnut mitään vaikka asunkin täällä Karhunlähteellä :/


Facebook-juhlaviikko ! =D

Niin sain ton 100 kaverin rajan rikki Facebookissa tällä viikolla, JEE ! =D Joo edelleenkään en ole julkkiksia kaveriksi pyytänyt kuten joillakin ystävillänikin on tapana.. tai no on mulla tavallaan 1 julkkis & 1 julkkiksen naisystävä kaverina. Se julkkiskaan ei ole hirveän tunnettu muuten kuin erotiikan piirissä luulisin.. ja olen hänet tavannut ja jotain jutellutkin & kun hän on vielä oikein hyvännäköinenkin niin hänet kyl kaveriksi halusinkin sitten ! =) Ja sitten toi julkkiksen naisystävä on tunnetun bodarin vaimokin peräti vissiin joka on kaverina ihan lisäravinnetilausten takia ! =)

Noh mutta kun en ole vielä kovin kauaa Facebookia käyttänyt, niin saattaahan sitä joskus innostua yrittämään saada julkkiksiakin kaveriksi, eihän sitä koskaan tiedä !? Niin ja on mulla täältä Cityn kautta tutuksi tulleita ystäviäkin sentään nyt nopean muistelun jälkeen vissiin 4 Facebookissa !? :) Joo, tämä on nyt tätä nykypäivää ! Pääosin nuo kaverit ovat Facebookissa pitkän linjan tuttuja, sukulaisia, vanhoja kaverilöytöjä tai nykyään läheisiä kavereita, mutta kyllä nykyisin jos kohtaan kiinnostavia ihmisiä missä milloinkin niin ei tule välttämättä ensimmäisenä enää mieleen heittää tai kysyä puhelinnumeroa tai tarjota käyntikorttia vaan kysyä että onko hän Facebookissa !? =)