Kävin tsekkaamassa Kilven livekunnon !

  • Toni

.. ja hyvinhän ne vetivät ! Kuviakin otin, mutta ne laitan sitten kun kotikonekin on taas kunnossa ! Kuvia olisi muitakin jemmassa joita voisi laittella myöhemmin vaan ei tällä kertaa itsestä otettuja. Blogejakin on päässä varastossa, mutta Kilpi etuili nyt läheisen ajankohdan vuoksi. Puhuin keikan jälkeen Tagen kanssa & yllätys yllätys kun Turusta olivat niin ajankohdan vuoksi tottakai enimmäkseen jalkapallosta ! =D Kotimaassa jalkapallokausi pyörähtää tosiaan huomenna käyntiin Veikkausliigan osalta. Varaslähdön otti tänään jo kakkosliiga.

Niin ja tulipa tuon keikan yhteydessä ostettua tuore uusi Kilven levykin "IV". Kun sen sai vielä puoleen hintaan verrattuna jos kaupasta ostaisi. Eli 10 euroa ei ollut paha hinta uudesta levystä joka sisältää taattua heavymusiikkia. Nimmarit sitten vielä herra Tagelta tietysti levyn kuoreen. Muistan ainakin muutaman biisin tältä uudelta levyltä mitä nyt livenä soittivat ja ensi kertaa siis kuulin paitsi ton "Tuli, vesi, ilma ja maa"-biisin olin kuullut jo aiemminkin videon kera. "Keskiyön cowboyn" & "Järjen riemuvoiton" ainakin soittivat, muistan ne biisit ainakin aivan varmasti. "Sisäisestä vihollisesta" en ole aivan varma, mutta "Elämän vanki" se taisi kans olla setissä mukana. Hyvä keikka oli, yleisöäkin oli suht mukavasti ja olivat hyvin mukana ja soitto kuulosti hyvältä & osui ja upposi !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus