Keitelejazzeissa.

  • Toni

Kolmas päivä putkeen että otan alkoholia. Osasin odottaa että tänään näkee paljon "paluumuuttajia" tai siis entisiä äänekoskelaisia jazzien pareissa. Mutta että näin yllättäviä kohtaamisia & että näin hyvä tuuri kävi sitä en arvannut.. Muutaman kuvankin sain otettua, joten laitetaanhan sitten tännekin. Kyllähän oli vaan siistiä nähdä paljon vanhoja tuttuja + uusia tuttavuuksia eli hieno iltahan siitä tuli.. =) Taidankin lähteä vielä lauantainakin jazzeilemaan kun tulee sukulaisia vähän kauempaakin vierailemaan.

Melkoinen nostalgiailta näin hevidiggarille kun ensin oli Uriah Heeppia tarjolla tosin yhdellä alkuperäisjäsenellä vain.. tosin basistikin vuodesta -75 mukana et ei mikään ihan uusi jäsen hänkään =D Joo ja keikka oli hyvä, hemmot nauttivat ilmiselvästi soittamisesta ja se näkyi ! Sitten kiireen vilkkaan kuuntelemaan baariin Deep Purple-coverbändiä Syvää Lohenpunaa joka oli kerrassaan mainio. Jopas oli vanhan ajan meininkiä tarjolla, enää ei olisi puuttunut kuin Black Sabbath & Page..

Uriah Heep
Uriah Heep

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus