Keno

  • Toni

Olin tehnyt viimeksi kenon varmaankin silloin kun keno tuli markkinoille. Eilen ajattelin sitten kokeilla kun tähdetkin ovat kerta kohdallaan.. tein sitten täyskenon ja 3:sta rivistä tulikin pikku lunastus. Siis ei mitään ihmeellistä, mutta ehkäpä aion nyt tehdä jatkossakin edes tätä onnenpeliä.. ainakin lähipäivinä siis ! =D Tänään rivi varmaan myös sisään..

Niin silloin perjantaina se järjestelmä tuli komeasti päätökseen Rapperswillin voitolla. Aloitin ulkomaille samalla kohteella myös uuden mielenkiintoisen järjestelmän josta toi & Bastia tuli jo perjantaina maaliin ! Ja eiliseltä osui "varma" peli Belgian liigasta Standard-Tubize(sarjanousija) päättyi 4-0 ! Ja nyt olisi enää viimeistä niittiä vailla tuokin rivi päästäkseen täydelliseen tulokseen. Vika peli on kuitenkin suht haastava Espanjan liigasta Numancia-Mallorca 2 yli 3 kertoimella. Tuolla kertoimella kuitenkin oli hyvä pelata sillä esim. Veikkauksella Numancian tämän kauden mikään vastustaja ei ole saanut yli 3 kerrointa vieraspelistään sitä vastaan. Uskon muutenkin Mallorcan parantavan selvästi loppukaudesta tai muuten putoaminen uhkaa ja on erittäin lähellä toteutua ylimmältä sarjatasolta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus