Kesä !

  • Toni

Jaahas yli kuukausi oli blogitaukoa ja samalla käytännössä muutenkin taukoa Citystä. Mitä nyt pari kertaa kävässyt täällä sinä aikana. Mutta aivan upeeta mahtavaa tuli lopultakin se KESÄ ! =) Tällästä se pitääkin olla ! Helteistä EI valiteta vaikka kestäisikin suht kauan.. sen verran harvinaista herkkua se täällä valitettavasti vaan on.

Harmi tän vuoden Tuska jäi tällä kertaa väliin. Olisi niin hieno ilma olla siellä nyt hyvän musiikin parissa. Mutta liikaa olisi tullut maksamaan kaikki hotellit tms. No oikeastaan ei siellä kuitenkaan ihan niin kovia bändejä nyt ollut sellaisia mitä ei aiemmin olisi nähnyt. Tai no olisi pari kylläkin. Tärkein niistä mulle olisi ollut Pestilence. Loistavaa Death/Trashiä jo 80-luvun lopulta lähtien & nyt comeback tullut uuden levyn kera ! Se olisi kolahtanut taatusti ja kovaa ! Toinen vähän harmillinen missaus oli taas tuo sypösynkkä My Dying Bride jota en myöskään ole aiemmin nähnyt & joka tekee hienoa musiikkia levy levyn jälkeen.

Neurosis tietenkin kanssa olisi ollut mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Noh ehkä suuntaan tänä kesänä sitten vielä tonne pohjoseen Ouluun päin tsekkaamaan uuden paikan itselleni Jalometallin muodossa !? Noh menojalkaa kuitenkin vipattaa himpan juuri nytkin näiden hienojen kelien takia & saatan huomenna suunnata yllättävään paikkaan !? Ei niinkään musiikin takia tällä kertaa, vaan yleisen menon, ihmisten & hienon ilman takia vaikka musiikkiakin siellä kyllä tarjolla olisi ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus