Kesäsiivous..

  • Toni

Äiti läks vasta noin tunti sitten 6,5 h siivoussession jälkeen ! =D Itsehän tietty aloitin jo aiemmin ja jatkoin sitten äipän kanssa. Kaksi koneellista pyykkiä tuli pestyä heti pesukoneen korjaamisen tai oikeastaan putsaamisen jälkeen kun viimeksi tuli pahanhajuista pyykkiä.. nyt oli taas raikasta :) Imurointi, ensin matot sitten lattiat & pelkällä putkella johtoviidakot, listat & kaikki kolot, lattian peseminen, pölyjen & tekniikan välineiden pyyhkiminen, Wc:n siivous, wc:n lavuaarin korjaus joka korjautui parhaiten putkiaineella kun ei oikein lavuaari vetänyt aikaisemmin ilmeisesti mönjän takia.. ja roskien vieminen olivat ainakin ohjelmassa jaetulla työlistalla ! Jäi mulle tosin muutama kasa paperin selvitystä tänne vielä itselle läpikäytäväksi..

Siskopuoli & sen mieskin tulivat välillä käymään vähän jelppaamassa tekniikan kanssa. Alkaapi olla aika siistin näköistä täällä taas vaihteeksi :) Putkimiehen joutuu kyllä vielä soittamaan kun tuo lavuaariosaston ruuvi ja tiiviste eivät ole enää parasta A-luokkaa, mutta se välttää toistaiseksi nyt kuitenkin jo paremmin ainakin kuin ennen tätä iltaa. Ei enää pahemmin vuoda ja imee jo vedetkin suhteellisen nopeasti edes. Enää ei tartte ainakaan ilmoittaa mua "kaamein kämppä-ohjelmaan" vaikka siskopuoli ois kuulemma varmaan pian mut sinne jo ilmoittanutkin et saisin siinä samalla vähän julkisuuttakin ! ;D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus