Keskiviikko oli PIIKKIpaiva !

  • Toni

Ensin ihmettelin aamulla etta mika ihme on mun jalkapohjassa kun tuntui kavellessa pienta kipua. Raaputin kipeasta kohdasta enka oikein tiennyt etta onko se rupi vai joku tikku vai mika ihme. No sitten pyysin myohemmin paivalla naisapua ja kotikonstein neulalla sitten kaivettiin ja katsottiin mita sielta mahtaa oikein loytya.. ja mita ihmetta en ma turhaan valittanut ettei ole mukava astella kun siella oli joku pieni lasinpala. Jaahas mistakohan sekin sinne joutui. Nukun viela paljain jaloin ja koska se ei viela edellisiltana tuntunut niin sain sen varmaan aamulla noustessani ylos sen jalkaani.. eli siisti kamppa siis kun tuollaista lattialta..

Ja sitten illalla kokeilin eka kertaa akupunktiota ! Hiphei ! Kysyin alan asiantuntijalta etta mita suosittelisit ensi kertaan. Ja neulat ne kuulemma tehokkaimmat ovat, joten paatin aloittaa heti suorilta kasin niilla tottakai ! En ma viittinyt millaan magneeteilla korvan taakse aloittaa jotka eivat ole niin tehokkaatkaan edes kuulemma. Joten neulojahan se suositti ja sehan kavi mulle.. 5 neulaa laitettiin kumpaankin korvaan vain n. 1 millin syvyyteen. Eipa voi oikein sanoa etta se muka sattui, mita nyt vahan nipisti, 3 ekaa tuntui hyvin hyvin vahan, 2 vikaa pikkasen enemman, vika ilmeisesti oli tuntoherkin alue, muttei tosiaan kylla voi sanoa etta se ns. sattui !

Niiden neulojen tarkoitus oli rentouttaa ja rauhoittaa ja ekan kokemuksen perusteella se rentoutuminen alkoi valittomasti kun niita neuloja alettiin laittamaan korvaan. Myos unen laatuun tuon pitaisi kuulemma vaikuttaa. Ja kieltamatta nukuin kylla hyvin.. vaikea viela tarkkaan kuvailla eka kerran perusteella sen vaikutuksia tarkemmin. Varmaan ensi kerralla osaa kuvailla jo vahan paremmin tuntoja. Puolituntia niita neuloja sitten pidettiin korvissa. Noh sellaista palautetta sain kylla heti hoidon jalkeen etta naytaapa se Tonin naamaverenkierto pelaavan varsin mainisti kun hehkuin niin punaisena..

Kirjoitettaessa soi Pubissa olen ja Ozzy Osbourne kuulostaa olevan ainakin vokaaleissa..

2 kommenttia

Eloveenus

20.8.2009 21:36

Tuo akupunktio on mielenkiintoinen, se kun toimii toisille ja toisille ei riippumatta siitä uskooko sen tehoon vai ei. Ite oon seurannu sivusta paria hoitosessioo jossa potilas on muistuttanu lähinnä neulatyynyä ja vaik se näyttääki hurjalta touhulta niin kipu on kuulemma hyvin vähäistä/harvinaista.Toivottavasti hyödyt neuloista :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus