Keskiviikkoaamua.

  • Toni

Yksi kaveri täältä citystä ihmetteli, että miksi mulla on niin paljon kuvia täällä. No niitä on kai vaan kertynyt ajan myötä ja siksi kun täällä on kuitenkin melko intensiivisesti aikaakin aina välillä vietetty. Ajattelin nyt tehdä sitten pienen siivouksen ja piilottaa suurimman osan kuvista, en kuitenkaan vielä poistaa. Kyllä, tunnustan olevani monessa asiassa melkoinen hamsteri, kuten tässäkin. Kuitenkin suurin osa kuvista ovat melko turhia joihin itse ja varmaan muutkin ovat jo kyllästyneet. 133 kuvaa olen tänne jo lisännyt.

Näin 15 kuvan muotoon laitettuna kerralla, on kuvien katselu myös käyttäjäystävällisempää. Vaihtelu tekee nyt terää. Muutenkin tuntuu siltä että haen elämälle pientä muutosta, joten on hyvä aloittaa tälläisestä vähäpätöisestä eleestä. Aion pitää tätä 15 kuvan sarjaa nyt ainakin jonkin aikaa, toki välillä kuvia vaihdellen ja uusiakin ehkä lisäten. Toinen hyvä ele voisi olla että alan taas liikkumaan säännöllisemmin etenkin urheilumielessä kun meinaa välillä aina lipsua tämän nykypäivän itse järjestettyjen kiireiden takia. Uskoisin voivanikin näin paljon paremmin. Taidan käydä tekemässä samanlaisen suursivouksen muihinkin palveluihin joita käytän ja joissa on kuvia.

Suomen maisemaa.
Suomen maisemaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus