Keskustelupalstat kuriin !?

  • Toni

Keskustelupalstat kuriin lakimuutoksilla?

Internetin keskustelupalstoille pitäisi saada valvojia, jotka karsivat sivuilta lainvastaiset viestit, ehdottaa valtiosyyttäjä Mika Illman.

Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisen haastatteleman valtiosyyttäjä Mika Ilmanin mukaan valvojan puuttumisesta voitaisiin määrätä esimerkiksi sakkorangaistus.

Nykyisen lain mukaan keskustelupalstan ylläpitäjä ei ole vastuussa viestien sisällöstä, jos se ei etukäteen käsittele julkaistavia viestejä. Palvelun ylläpitäjä voi joutua vastuuseen vain, jos hän sallii palstan muodostuvan rikollisten viestien julkaisukanavaksi.

Keskustelupalstojen kirjoituksista on jo tehty tutkintapyyntöjä poliisille. Esimerkiksi Espoon poliisi jäljittää parhaillaan pääministerin entistä naisystävää Susan Kurosta herjaavien viestien lähettäjiä.

Myös mm. Julkisen sanan neuvosto on kiinnittänyt huomiota keskustelupalstoihin ja aikoo lähiaikoina julkistaa periaatelausuman verkkojulkaisuista.

Niin tässäpä meille harmittomillekin keskustelijoille mietittävää. Juu kai se pitää vähän kattoa mitä suustaan tai etenkin koneen näppäimistöltä keskustelupalstoille päästelee.. =P

My best friends =Op
My best friends =Op

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus