Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kiitollisuus.

Hyvän kaverin menetys tuntuu sydämessä :/  1

Nyt ei saa kyllä millään unta, joten tulin kirjoittamaan blogin minkä meinasin jo eilen kirjoittaa. Edellisestä blogista onkin ehtinyt jo vierehtää melkoisesti kun joulukuun lopussa on edellinen merkitty. Varsin hyvä alkuvuosi on ollutkin, mutta olen oppinut että ei kaikesta tarvitse aina niin kirjoittaa & nykyään kun on toi ihmeellinen facebook niin siellä tapahtuu suurin osa todellisten ystävien kuulumisten vaihdosta sitten. Mutta nyt on sen verran painavaa asiaa, että on hyvä kirjoittaa ja purkaa yksi asia mielestä käsiteltäväksi sanojen muodossa tännekin.

Kuulin eilen järkyttävän uutisen että vain 29v. hyvä (oli yksi ehdottomasti parhaimmista nykyisin) läheinen ystäväni olisi äkillisesti kuollut :( Sain ensin hieman osviittaa asiaan ja lopulta se oli sitten uskottava että totta se on kun niin moni oli käynyt kirjoittamassa hänelle jäähyväisensä facebookissa. Olen kiitollinen että sain tutustua häneen. Emme ehtineet tuntea kuin joku about 3-4 vuotta mutta siinä ajassa ehdimme ystävystyä varsin hyvin. Kävimme viime kesänä jatkuvasti pelaamassa sulkapalloa. Hän oli muutenkin urheilullinen, pelannut jalkapalloa & jääkiekkoa. Myös intohimoinen penkkiurheilija kuten minäkin. Joku pelikin tuli yhdessä seurattua. Hän pelasi tosissaan pokeria, minä urheiluvedonlyöntiä.

Joten ei mikään ihmekään että oli helppo viihtyä yhdessä kun oli niin paljon yhteistä. Suunnittelimme jo alustavasti ennen kesää taas sulkapallon pelaamista jotta kilot saisivat sopivasti kyytiä mutta se jäi nyt sitten toteuttamatta :( Hän oli erittäin mukava persoona jota tulee vielä useampaan otteeseen kyllä ikävä ! Häntä jäi kaipaamaan tyttöystävä, vanhemmat, sukulaiset & iso liuta ystäviä minä mukaanlukien. Mutta koska olen saanut hengellisen herätyksen, osaan käsitellä asian varsin lohdullisesti ja uskon että hänellä on kaikki hyvin missä sitten lieneekään.