Kipeenä vanhan harrastuksen pariin..

  • Toni

..eli näistäkin päivistä on löytynyt jotain positiivista vaikka melkoinen niistämispäivä ollutkin ! =D Itse asiassa kaikesta löytyy jotain positiivista jos oikein vain yrittää etsiä. Kyllä se niin vain on, ei tarvitse kuin vähän muuttaa ajatustapaansa joka tosin ei ole aina niin helppo juttu, mutta uskoisin sen aina ihmisen kasvun myötä olevan hyvinkin mahdollista.

Heitämpäs tässä tähän vielä mainitsemattomaan harrastukseeni liittyvän jutun heti alkuunsa eli katsokaapas mistä muuten löydätte Jupiterin tämän onnea tuovan sanotun planeetan astrologiselta kartaltanne jos sellaisen omistatte ? Onko se osunut mielestänne kohdalleen vai odottaako se kenties vielä täyttymystä esim. vielä nuoren ikäsi vuoksi ? Mulla Jupiter löytyy huoneesta 5. joka edustaa esim. luovuutta & seikkailua, kilpailua & urheilua, viihdettä & taidetta sekä rakkautta & lapsia.

Nyt kipeänä ollessani olen yrittänyt tehdä siis hieman muutakin kuin maata sängyssä tai olla lämpimästi pukeutuneena koneen äärellä. Eli nyt siihen harrastukseen jonka arvasittekin varmaan jo !? Kaivoin nimittäin kaapistani isot kasat astrologista krääsää pari päivää sitten tonne sänkyni viereen. Olen ihminen joka pyrkii yhä parempaan ja parempaan asioissa jotka koen mielekkäiksi. Kai tuo piirre on useimmissa meistä, mutta tiedän ainakin että mulle se on ainakin melkoisen korostunut luonteenpiirre & luulen että astrologia on yksi niistä asioista missä haluan hyväksi. Ensikosketukset astrologian ihmeelliseen maailmaan sain joskus 90-luvun alussa jolloin tein jo itselleni ensimmäiset transiitit. Sitä ennen olin ehkä jonkun aurinkomerkkeihin perustuvan kirjan lukenut.

Tuossa matskussa mitä multa löytyy on muutama astrologinen teos, tekemiäni karttoja lähinnä tutuille ihmisille, netistä joitakin otettuja kirjoituksia, jotain kirjoista kopsattua sekä lukematon määrä papereita joissa olen tutkinut monella eri tavalla ja eri kantilta astrologian vaikutusta sekä itseeni että muihin. Astrologiassa todellakin riittää tutkittavaa koska siellä on niin monta eri tekijää jotka vaativat syventymistä & koska tutkittavia ihmisiä myös aina riittää.

En ole vielä täysin varma, onko tämä aihe minulle joku kutsumus, mutta kovasti se on ainakin tuntunut aina kiinnostavan. Tosin aina kun olen alkanut intensiivisemmin tutkimaan asiaa, olen pitänyt heti taukoa sellaisen ajanjakson jälkeen etten ole niin proksi vielä ehtinyt. Ja tuo yksi paheeni, kärsimättömyys heittää välillä peräti näinkin mielenkiintoiset asiat hetkeksi nurkkaan. Nyt on ollut taas pitempi tauko etten ole hirveästi aiheeseen keskittynyt, mutta huomaan että olen taas hieman parempi ennen kuin lopettaessani viimeksi intensiiviset tutkailuni koska kerran oikein hyvin opitut asiat ovat tauosta huolimatta mielessä yhtä hyvin kuin vaikkapa kerran kunnolla opittu polkupyörällä ajo.

Nyt onkin hyvä hetki syventää hieman tähän mennessä oppimaani, joten olen tutkinut muutaman city-ystäväni karttoja jotka ovat suostumuksen siihen antaneet ja lukenut Astro Logos-lehtiä joita muutaman omistan ja joka on astrologian erikoislehti täällä Suomessa. Toivottavasti täällä cityssäkin on jokunen ihminen joka on perehtynyt hieman astrologiaan tai no yhden ainakin tiedän kun ollaan jo omat karttammekin vaihtaneet =)

Alle parikymppisenä Jouluna & jälleen kerran mustaihoisten kanssa =D
Alle parikymppisenä Jouluna & jälleen kerran mustaihoisten kanssa =D

Kirjoitettaessa soi Memento Mori : Rhymes of lunacy

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus