Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kirjasto.

30 cd-levyä !

Juu tykkään olla yhä vanhanaikainen. En ole siirtynyt vielä siihen että ostaisin musiikkia tietokoneelleni eikä tällä kertaa ollut kyse edes cd-levyjen ostosta vaikka niitä silloin tällöin yhä ostelen. Onhan se mukavampi pitää kuitenkin levyä ja sen vihkosta kädessään kuin pelkästään kuulla jotain tiettyä albumia ainoastaan tietokoneen kautta.

En ollut pitkään aikaan lainannut kirjastosta levyjä joten meidän varsin hyvätasoisella musiikkiosastolla oli paljon uutuuksia ja muutakin tullut sitten 2-3 vuoden aikana.. no eilen menin ja lainasin ison läjän levyjä ! =D Koska 30 levyä on maksimilainauksen määrä kerralla, otin juuri sen verran. Eka yrittämällä taisi käsiin tulla 36 levyä joten jouduin karsimaan vähän ei-niin-mielenkiintoisia-levyjä.

Toki kuuntelen toisinaan muutakin kuin erityyppistä metallimusiikkia, mutta nyt en ehtinyt vasta kuin katsoa vain ne eli toki tärkeimmät läpi ! =) Ja kuitenkin sitä musiikkia kuuntelen taatusti yli 90 %:sti joten eipä sitä juuri muuta musaa niin kaipailekaan kotiin :) Eri genreissäkin heavyssä riittää niin monenlaista kuultavaa. Eiköhän Cityssä näy lähiaikoina "mikä nyt soi"-keskusteluosiossa näitä kirjaston levyjä sitten soitossa !? =)


Vatsaflunssaa !?

Joo yhä tässä kipeänä ollaan. Nyt maha on ehkä enemmän sen takia sekaisin kun olen alkanut taas syömään kunnolla, yhtäkkisen pakollisen kipeyden tuoman syömättömyyden jälkeen. Hyvä extrapikalaihdutuskuuri siis ! =D Nyt on sairaus siirtynyt enemmän ensin niistämisen puolelle ja sitten kurkkukipuun ja sen karheuteen. Edelleen olo ei ole täysin terve, mutta menettelee ja jaksaa olla ylhäällä, mutta juhlia ei jaksaisi tms.

Vauhdittaakseni tervehtymistä ostin tänään sitten lisää nettiaikaa kotikoneeseen niin ei tartte ravata kirjastossa kattomassa netistä aina päivän pakollisia. Se on muutes aina vatsataudin jäljiltä mukava siivota paskahuussi kuten tänään tein ! :p