Kiroileva siili..

  • Toni

Tämä oli harhaanjohtava blogialoitus taktisesti että joku eksyisi vedonlyöntihorinoistani huolimatta katsastamaan taas blogiani ! =D Mutta siilin näin äsken ylittämässä tietä kun tulin lenkiltä..tosin sitä en tiedä kiroiliko se mut ei kai sillä niin väliä ollutkaan.. =P

Mut anyways oli upea 2-päivänen vedonlyönnillisesti, puhdasta voittoa nyt jo 400-500 euroa & jos huomenna 2 peliä vielä osuvat niin tulee joko 181.25 tai 84.40 euroa vielä lisää tai nuo yhteensä. Jotta joku tänne eksynyt pääsee jännittämään mun puolesta niin pelit mitä vielä jännätä ovat pitkävedossa kohde 107.Strömsgodset 2 & vielä tärkeämpi perinteinen tasapelihakuni kun-usein-ennenkin-pelanneet-tasan kohde 110. St Patricks-UCD X hieman tuntemattomammasta Irlannin liigasta.

Pientä jossitteluakin jäi jos jo kahden maalin johdossa ollut Fc Honka olisi voittanut sekä Odd Grenland & Lyn(no toi ei ollut edes niin lähellä mut tärkeä haku oli anyway) pelannut tasan niin oltaisiin lähellä jo tonnin voittoa. Mutta sen verran hyvin napsui oikein et ei voi olla kuin tyytyväinen kun sai ikäänkuin takaisin kaikki Keitelejazziin tuhlatut rahat korkojen kera =D

Ja huomenna tuhlaamaan ! Ainakin kasettisoitin ja puhelimen kotelo pitäisi ostaa kun edellinen pääsi hukkumaan. Noi ei ees paljoa tuu maksamaan, saas nähdä mitä vielä keksinkään ? Mut säästöön taatusti menee osa !

2 kommenttia

Toni

6.8.2007 23:12

Yes ! St Patricks-UCD 1-1(0-1) =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus