Kirurgisen toimenpiteen jälkeen !

  • Toni

Juu tänään ei ollut ehkä se miellyttävin aamu kun takahampaani revittiin kirurgisesti irti.. =o No mutta kestin sen puolituntisen kuin mies vaikka ihan helpolla se ei eikä kerralla irronnutkaan. Tämä päivä on mennyt sitten pelkkiä litkuja syödessä ja juodessa kun ei muutakaan saa ottaa, mutta onneksi jääkaapissa on rahkoja sekä jäätelöä ! :)

Nyt olen sitten antibioottikuurilla kipulääkkeiden kera. Koska käytän yhtä lääkettä säännöllisesti, on vatsahaavan riski nyt vähän koholla lääkkeiden yhteisvaikutuksesta johtuen, mutta kipulääkkeitä esim. käytän vaan tarpeen mukaan. Huomisesta lähtien pitää huolehtia suuhygieniasta keittosuolaliuoksen kera joka ruokailun yhteydessä.

Nyt joudun olemaan myös pakkolevolla fyysisestä rasituksesta, saunomisesta sekä kuumista ruuista että juomista ainakin tämän päivän ja ehkä varmuuden vuoksi huominenkin. Pientähän tämä vielä on jos vertaa vaikka että olisi koko purukalusto revitty irti ja laitettu tekarit tilalle ! =D

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus