Kiva viikonloppu se näinkin !

  • Toni

Itse asiassa kun ikää tulee pikkuhiljaa lisää tälläiset viikonloput ovatkin oikein rentouttavia =) 3 päivää tiiviisti mesessä oikein hyvien ystävien parissa, tämä tuntuu todella hyvältä juhlimisviikonloppujen jälkeen. Ei alkoholia, ei pahaa oloa, ei baareilua, ei rahanmenoa.

Sitä vastoin kaikkea terveellistä oli tänä viikonloppuna luvassa eli paljon ulkoilua = lenkkeilyä, treeniä, terveellistä ruokaa, nukkumista ja lepäilyä kun siltä tuntui. Nautin tästä askeettisuudesta melkeimpä enemmän kuin kovasta juhlimisesta. Näin ollen juhliminen tuntuukin aina juhlimisen arvoiselta näin harvemmin nautittuna =)

Joo ei tota juhlimista enää aina oikein meinaa jaksaa. Kun se on nähty ja todettu niin monesti mitä se on. Eihän sitä jaksa aina toistaa itseään =D Taidan todellisuudessa pitääkin enemmän kaikesta rauhallisesta. Toki ihmisten ilmoilla pitää välillä pyöriä, sehän nyt on selvä. Ja kesäriennot onkin sitten jo toinen juttu. Ehkä niihin pitääkin nyt säästellä hieman voimia ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus