Klara Vappen vaas !

  • Toni

Piti tossa aamusta olla haastattelun tapainen tilaisuus ja olikin mutta vain päättävä ylin elin puuttui paikalta =D Joo eli kokeillaan vielä uusiksi tällä viikolla että onnistuisko kyseinen jutska. Kyseessä olisi pientä työkokemusta poikiva paikka.

Tähän väliin että mitä ihmettä city on uudistunut, kertokaas mullekin mitä kaikkia muutoksia oikein huomaatte ? On se taas vaikeeta kun totutut kuviot muuttavat vähän muotoaan =P

No eksyin sitten piitkästä aikaa torille näin aamusta & siellähän mut pysäytettiin suorastaan ostamaan arpoja ! No eihän siinä sitten mikään auttanut =D Kun kerran mielenterveystyötäkin tuettaisiin tällä. No ei osunut kyl arpa =/ Mut jee lohdutuspalkinnon kuitenkin sain ! =D

Alunperin en pahemmin meinannut Vappua juhlistaa, mut taidampa nyt sitten kuitenkin, ainakin vähän ! Jos tosta kohta lähtisi vähän juomaa ostamaan ja myöhemmin vappuheilaa vikittelemään =P Mieluummin törmään johonkin uuteen kuin vanhaan mut kattotaan löytyykö niitä heiloja etes olleskaan =P Kun ei odota mitään, yllättyy monesti iloisesti ja kun odottaa liikoja, tulee useimmiten pettymään. Alkoholia kohtuudella ja tämä viisaus mielessä pitäen tänään juhlimaan eli Hauskat Vaput vaan ! =)

Pussaillaanko? =O
Pussaillaanko? =O

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus