Kommunikoinnin riemujuhlaa !

  • Toni

Mulla vaihtuu nyt ns. työpari joka viikko kesälomien takia, joten pääsee viikottain aina tutustumaan hieman paremmin yhteen ihmiseen aina kerrallaan ! Tänään alkoi taas uusi viikko ja nyt löytyikin semmonen kaveri jonka kanssa keskusteltavaa herranjumala kun sitä riittikin.. työpäivä oli hetkessä ohi moisen pölinän takia =D

Jostain syystä tuli astrologiastakin lopulta puhe & niinhän siinä sitten kävi että mentiin työkoneelle ja syötettiin kaverin tiedot yhteen ohjelmaan ja vot syntymäkarttahan siellä paljastui. Kysyinkin etukäteen että oletko valmis kuulemaan persoonallisuutesi pääpiirteet nousevaa merkkiä myöten !? Pienen oppitunnin pidin sitten aiheesta siinä samalla ja hyvin osui monet asiat kohdalleen kuten kumppanin tarve joka sattui just eikä melkein kohdalleen sillä kaverin kartalla laskeva merkki oli samassa merkissä kuin emäntänsä aurinkomerkki. Näin se astrologia paljasti taas kerran monenlaisia jänniä osuvia juttujaan.. =)

Ennustatko mun kädestäni ? Part two..
Ennustatko mun kädestäni ? Part two..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus