Kulutusjuhlaa !

  • Toni

Mun luonne ei paljoa muutu oli mulla sitten paljon tai vähän rahaa. Tykkään ostaa edullisesti jos vain saan. Ehkä ainoa ero on, että jos on normaalia parempi taloudellinen tilanne, satsaan joissakin asioissa vähän enemmän kyllä laatuun ja tietty saatan tehdä muutaman heräteostoksen silloin enemmän.

Tässä viime päivinä olen käynyt paljon kaupoissa. Mulla on suurempiakin investointeja tällä hetkellä suunnitteilla. Mutta niistä enemmän seuraavissa blogeissa. Nyt tyydyn tässä blogissa käsittelemään pikkuostoksia ja niiden tylsää luettelointia ! =D

Tokmannissa oli synttäriviikko ja taitaapa olla vielä tälläkin viikolla kun uusi mainoslehtinen tuli niin sama meno näyttää yhä jatkuvan.. no sunnuntaina kävin sitten vähän siellä ostoksilla ! Ajattelin että otetaanhan nyt kaikki vähänkin kiinnostavat tarjoukset vaan sieltä hyllyistä mukaan. Ja tarttuihan sieltä..

Ostin 40 rullaa wc.paperia + kaupan päälle 15 rullaa talouspaperia vain 15 euroa yhteensä, 5 prk hernekeittoa, 5 pussia makaroonia, 2 pussia tv mix-karkkipussia, 3 purkkia sian- ja naudanlihaa, 2 pakettia vaniljatäytekeksejä, maku viipalekurkkuja, 3 erilaista shower gel suihkusaippua & 2 kpl plus+ nestesaippuaa. Nyt on sitten joka paikassa saippuaa.. luulis pysyvän terveempänäkin siis jos vaan muistaa käsiä pestä ! =D Ainoa tarjoustuote mitä en saanut minkä olisin vielä halunnut, oli estrella sipsit jotka olivat jo loppuneet.

Kävin tänään kirjakaupassa tilaamassa yhden kirjan mistä kuulin Facebookin kautta. Ostin sieltä myös pari laatukuulakärkikynää. Tämä on asia jossa satsaan laatuun jos on vähänkin enemmän varaa. Että tässä ei niin säästellä.. Meinaan ostin tuossa muutama päivä sitten tiimarista muutaman halpiskynän joista ei ollutkaan oikein mihinkään. Käytän niin paljon kyniä päivittäin ja viikottain, että huonompi kynä ei menossa kestä. Sillä se haalistuu ja lopulta siitä ei meinaa tulla edes näkyvää jälkeä. Tämä johtunee erilaisesta kosketuspinnoista mihin kynillä kirjoittelen. Liikuntapäiväkirja saattaa olla vähän hikinen.. ja vedonlyöntipelilistoihinkin tarvitaan jo kohtuu hyvää kynää. Myös normaalille paperille jotta jälki näkyisi tarpeeksi selkeästi eikä haalistuisi näkymättömiin vielä vuosienkaan jälkeen.

Lidlen tämän päiväiset ruokaostokset olivat mulle sen verran arkiset etten niistä nyt juuri lähde mitään kertoilemaan. Ehkä sen verran kuitenkin että kokeilin aikaa hyvää valmistuotetta "Metsästäjänpihviä Sienikastikkeella". Ostin myös puuvillakassin joten nyt minulla on niitä 2. Pyörän molemmille puolille on nyt ainakin sellaiset kassit jotka jaksavat kantaa paljon tavaraa eivätkä mene helpolla kyllä rikki.

Sen verran isommasta ostosuunnitelmasta, että kävin huonekaluliikkeessä ja sitten vielä SPR:n kirppiksellä. Meinasin ostaakin jo, mutta pienen harkinnan jälkeen jäin vielä funtsimaan tarkemmin vaihtoehtoja ja todellista tarvetta vielä paremman huonekalun toivossa. No mutta ostin mä sieltä kirpputorilta sitten pitkästä aikaa edes cd-levyjä ! =) Ja vieläpä aika monipuolista musaa. 4 levyä tarttui mukaani. Garbage - Version 2.0, Kemopetrol - Slowed Down, 2 Unlimited - No limits ! sekä Demoni Vol.2-levyn jossa on pelkästään äänekoskelaisia raskaampaa rockia soittavia bändejä. Ihan mukavia ostoksia siis.. =)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus