Kyllä, hienot osumat jatkuivat sunnuntainakin..

  • Toni

.. ja tänäänkin maanantaina jo 1 erityisen hyvä kohde osui lisää, parin kohteen lopputulosta vielä odotellen joista Lens-Metz peli on erityisen tärkeä lopputuloksen kannalta menestyksen suhteen. Sitten niiden sunnuntain osumien pariin vielä hetkeksi :

Qviding-Jönköpings 1-3(0-2) 2 4.20 oli Ruotsin Superettania. Veikkauksen lista oli jo täyttynyt niin ylemmistä jalkapallosarjoista ja SM-liigan jääkiekosta ettei valitettavasti mahtunut listalle tämä kohde. Mutta Centrebetille tuota pelasin sekä sinkkuna että järjestelmiin. Qviding on ylisuorittanut etenkin kauden kotipeleissään. Hävisi edellisessä kotipelissään vasta kauden ensimmäisen pelinsä 11:ssa ottelusta. Nyt oli jo laskeva käyrä muutenkin, 3 perättäistappiota eikä suurempaa hätää sarjapaikkansa uusimisen suhteen. Jönköpingille ottelu oli erityisen tärkeä sillä he taistelevat tiukasti sarjapaikasta kun heillä oli ennen tätä peliä vain 18 sarjapistettä, 2:lla sarjan jumbolla ollessa vain piste vähemmän eli 17. Kaudelta on kyllä paljon tasureita, mutta vain 4 kunnolla pistesaldoa kasvattavaa voittoa. Sen lisäksi Jönköpings on kahtena edellisenä Superettanissa pelaamassa kaudessa napsinut enemmän pisteitä ja voittoja aina vieraspeleistään. Ja vielä kun muistaa sen että 3 kertaa aiemmin joukkueiden kohdatessa on Jönköpings ollut aina parempi, voittaen siis joka kerta. Joten kovalla motivaatiolla varustettu suht hyvin vieraissa viihtyvään joukkueeseen löytyi multa vahvasti luottoa ja se myös kannatti..

Sochaux-Lille 1-1(0-0) x 2.85 oli Ranskan pääsarjaa. Siellä pelataan paljon tasapelejä. Kotietu on Ranskassa vahva ja monesti vierasjoukkueiden taktiikka onkin välttää etenkin tappiota. Lille on varsin tunnettu tasurikone, etenkin juuri niissä vieraspeleissään. Viime kauden saldo vallan uskomaton 11 vierastasuria 19:sta pelatusta sarjaottelusta. Lille oli äärimmäisen vaikea voitettava, vain 3 kertaa poistui viime kaudella kentältä hävinneenä vieraskentällä. Ja kun Sochax pelasi viime kaudella puolestaan kotona usein tasan, peräti 9 peliä, tämä kohde tuoksahti niin tasurilta että.. Myös historia puolsi pelivalintaa sillä 10:ssä edellisessä keskinäisessä kohtaamisessaan Sochaux oli voittanut Lillen kotonaan 3 kertaa, 6 kertaa oli pelattu tasan ja 1 kerran oli Lille pystynyt vierasvoittoon. Nämä faktat laskelmoiden luotto oli vahva ja eikun pelaamaan kohdetta sinkkuna että parhaisiin järjestelmiin muiden parhaiden v-lopun kohteiden kanssa..

Reggina-Torino 1-1(1-1) x 2.85 oli Italian Serie A:ta jossa tasapelit ovat todella arkipäivää myös. Huh tämä olikin hyvä poiminta sillä muita tasapelejä ei Italian pääsarjan kierrokselta sitten tullutkaan.. harvinaista kyllä ! Regginalla oli viime kaudellakin kuten usein ennenkin vaikeuksia voittaa pelejä, mutta tasureita se kyllä osaa pelata ! Viime kauden avausvoitto tuli vasta 12. sarjakierroksella, mutta kova loppukiri voittaen 6:sta viimeisestä pelistään peräti 4 riitti sarjapaikan uusimiseen. Povaan joukkueelle taas käynnistymisvaikeuksia sekä sarjapaikasta taistelua viimeiseen asti. Joukkue pelaa vieläkin enemmän kotona näitä tasureita ainakin historian perusteella ja kun vastustajajoukkue Torino puolestaan oli viime kaudella yksi Italian sarjan tasurikoneista 16 tasapelillään ja peräti 9 vierastasurilla, oli helppoa raapustaa x tähän kohteeseen. Käytin kohdetta 1:ssä tärkeässä järjestelmässä sekä pelasin myös singlenä !

Tämän päivän ekan hyvän osuman takaa löytyy vakuuttavat tilastot eli
Vålerenga-Lyn oli kohde. Pelasin sekä suoraa Lynin voittoa sekä etenkin ulkomaille järjestelmiin Double Chance-pelimahdollisuutta eli pelasin niin että Lyn joko voittaa tai pelaa vähintään tasan kertoimen ollessa tässä pelimuodossa 1.48. Tässä tilastofaktaa Oslon paikallispeliin :

Head 2 head

Jun 1, 2008 Tippeligaen FC Lyn Oslo 2 - 0 Valerenga IF Oslo

Oct 21, 2007 Tippeligaen FC Lyn Oslo 3 - 1 Valerenga IF Oslo

Jun 20, 2007 Tippeligaen Valerenga IF Oslo 0 - 0 FC Lyn Oslo

Jul 22, 2006 Tippeligaen Valerenga IF Oslo 1 - 2 FC Lyn Oslo

Apr 17, 2006 Tippeligaen FC Lyn Oslo 2 - 1 Valerenga IF Oslo

Oct 2, 2005 Tippeligaen Valerenga IF Oslo 0 - 1 FC Lyn Oslo

Jun 12, 2005 Tippeligaen FC Lyn Oslo 1 - 1 Valerenga IF Oslo

Jul 26, 2004 Tippeligaen Valerenga IF Oslo 1 - 2 FC Lyn Oslo

Apr 19, 2004 Tippeligaen FC Lyn Oslo 1 - 1 Valerenga IF Oslo

Oct 26, 2003 Tippeligaen Valerenga IF Oslo 0 - 1 FC Lyn Oslo

Jun 30, 2003 Tippeligaen FC Lyn Oslo 1 - 1 Valerenga IF Oslo

Aug 24, 2002 Tippeligaen FC Lyn Oslo 1 - 0 Valerenga IF Oslo

May 11, 2002 Tippeligaen Valerenga IF Oslo 1 - 2 FC Lyn Oslo

Eli 13 viimeistä kohtaamista niin Lyn on ollut ihan murskaavan ylivoimainen vaikka yleensä sarjataulukossa Vålerengan alapuolella.. mutta keskinäisissä otteluissa on henkinen yliote vahva !
Saldo siis : Lyn 9 voittoa, 4 kertaa tasan, Vålenrenga 0 voittoa..

Jokohan uskaltais katsoa miten järjelmien vika huippukohde Lens-Metz on päättynyt.. ?!?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus