Kyllä se Tampere on vaan paras..

  • Toni

..siis Suomen futiksessa tuo Tampere United ! Ansaittu voitto tänään HJK:sta kun ensimmäinen Tamun maalikin hylättiin väärin perustein kun pallo ei ollut päätyrajasta yli ennen keskitystä. Noh tulipahan ainakin kunnon taistelu kun HJK teki sitten ottelun ekan hyväksytyn maalin. Tampere tuli sitten taas vahvasti hyödyntäen maalipaikat. Kyllä toi Petrescu alkaa olemaan jo melkoinen pelimies, toivottavasti pääsee jossain vaiheessa ulkomaillekin vaikka toisaalta toki hyvä juttu että suomessakin Veikkausliigassa pysyy hyviä pelaajia !

Yksi erikoinen huomio Portugalin pääsarjasta : Leixoes Matosinhos, viime kauden nousijajoukkue on aloittanut varsin hyvin ja erikoisesti sarjan, meinaan 5:llä perättäisellä tasurilla ja kuitenkin vastassa on ollut Benfica & Boavistakin eikä mitään 0-0 pelejäkään ole kuin vain yksi. Aika hyvä suoritus, tänään sillä ois vieraspeli Coimbraa vastaan eli taasko tasuri ? =P Kuitenkin joukkue taitaa olla tällä tasolla aika noviisi käsittääkseni, ainakaan -93 vuodesta eteenpäin ei ole tolla tasolla pelannut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus