Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lapset.

Päivän syvälliset tekstini suoraan Facebookista !  3

Tälläiset 2 tekstiä kirjoitin tänään Facebookissa ajatusteni juostessa :

Paitsi että lasten suusta tulee totuus, niin mielestäni meillä aikuisilla on velvollisuus opettaa heille myös suvaitsevaisuutta. Sen opin myötä helpotamme paljon myös lasten elämää. Kuviteltu esimerkki vaikka koulumaailmasta : Lapsi kysyy toiselta miten teillä vietetään pääsiäistä ? -Lapsi vastaa : Ei mitenkään ! Siihen toinen lapsi : Sitten en kyllä varmasti leiki sun kanssas ! Eli ennaltaehkäisemme jo tulevia mahdollisia ongelmia opettamalla lapsia ymmärtämään erilaisuutta.

Näin pääsiäisenä olisi hyvä laittaa tähän jotain syvällistä. Yritän : En toivo itselleni niinkään mitään äkkirikastumista vaan toivon että ymmärrykseni ja kohteluni kanssaihmisiä kohtaan kehittyy ja jalostuu yhä paremmaksi ja paremmaksi. Raha vain helpottaa vähän elämää, mutta onnea sillä ei sinänsä kyllä saa. Meidän pahempia puolia on turha korostaa sillä ne valitettavasti nousevat esiin kyllä helpommin muutenkin joten on hyvä keskittyä siihen miten voisimme olla parempia ihmisiä.

Niin ja Hyvää Pääsiäista kaikille(niille jotka eivät sitä vietä niin hyvää päivää vaan) ! =)


Piristävä päivä ! =)

Halusin tehdä erilaisia asioita kuin normaalisti. En nyt niin hirveästi eri juttuja juuri tänään tehnyt, mutta se on jo riittävän paljon kerralla että on avustamassa useamman tunnin siskon lapsien hoidossa ! =D Lapset tykkäävät minusta & minä heistä ! Vaivaava mieleni sai vaihtelua ja helpostusta oloonsa. Heidän kanssa saa juoksennella & touhuta kaikenlaista. Voi käyttää hyvin myös mielikuvitusta ja heitä on yleensä varsin helppo miellyttää ! Pelkkä läsnäolokin melkein jo riittää. Eipä tässä sen tärkeämpiä tälle päivälle kuin että kyllä mä taidan joskus itsekin vielä lapsia hankkia ! :)