Lauantai on Juhlapäivä !

  • Toni

Tai niin mulla yleensä ainakin on. No tavallaan oli eilenkin, mutta mutta... kaikki jutut pitkittyivät ja lopulta päätin jäädä sitten kotiin juomaan ja sammumaan.. tai ainakin melkein. Piti lähteä kattomaan pelkokerrointa kun se kiertue ois ollut eilen Äänekoskella, tosin supistettuna versiona että kaikkia inhottavia mönjiä ja ötököitä ois pitänyt syödä.. ja itseni tuntien jos sinne asti olisin päässyt, olisin hyvin todennäköisesti ollut siellä kilpailijana mukana.. mutta mutta nukuin edellisen yön huonosti ja jouduin ottamaan päivällä nokoset, päälle pakolliset urheilut jne. ja aika juoksi liian nopeasti. Päällä oli jo ulkovaatteetkin, mut sit katoin et ei hemmetti kello on jo noin paljon, ehdinkö mä nähdä enää mitään ? Fiiliskään ei ollut enää niin korkealla että päätin jäädä sittenkin kotiin ottamaan vielä pari lonkeroa.. eli seuraavaa viikonloppua odotellessa..

No yksi oikein kiva yllärikin oli kun jäin kotiin ! Meinaan kattelin tv:stä "Hätätila"-sarjaa jota olen ennenkin silloin tällöin kotona ollessani katsellut. Varsin mielenkiintoinen sarja, kertoo kahdesta ambulanssikuskista. Tosiaan tulee kyllä vähän pahaan aikaan noin jatkuvan seuraamisen kannalta kun perjantaina olen paljon paljon harvemmin liikenteessä aina kuin lauantaisin.

Son Pandora !
Son Pandora !

Kirjoitettaessa soi Iron Maiden : The Reincarnation tv:stä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus