Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lidl.

Lidleilyä & luontoiltaa !!

Täällä oli lidl remontissa, joten muutama viikko meni ilman sen kaupan antimia josta suurimman osan ruuasta aina kuitenkin ostan. Oli vähän hölmöä että aluksi silti lidlen mainoslehtiset putosivat postiluukusta kotiin vaikka kauppa ei ollut edes auki. Äänekoski on kuitenkin tässä lähikunnille jos ei Jyväskylää lasketa, se isoin kaupunki kuitenkin joten kaupassa kävijöitä käy myös lähikunnista ja landelta. Ei varmaan kiva ylläri kun lidlessä oli vain poraus käynnissä.. kun kävivät kääntymässä !? Itsekin erehdyin yksi ilta kun olin tässä flunssassa käymään muka siellä ja just sillon se remontti oli alkanut. Vähän se turha pyöräily kipeänä otti päähän, mutta siitä on nyt jo toivuttu ! =D

No ne lidlen re-avajaiset olivat sitten nyt keskiviikkona. Tottakai kävin siellä sitten töiden jälkeen. Myymälä on nyt sitten uudistettu ja nyt on uunituoreita leipiä ja pulliakin tarjolla entiseen verrattuna ! Maistiaisia niistä olikin nyt sitten tarjolla. Kävin kahvit siellä juomassa & mussuttamassa niitä vehnäksiä. Ei se nyt niin kauheasti ollut muuttunut, mutta vähän tilavampi kuitenkin, ympäristöystävällisempi sekä uudistettu lattia. Tänään lauantaina oli sitten lastenlauantai lidlessä & kaupassa seikkaili muiden mukana myös Pelle Akusti joka tarjosi karkkia ja mehujäätä lapsille. Ulkona oli taas makkaraa ilmaiseksi tarjolla. Ja kävinkin syömässä 2 erilaista herkullista makkaraa ennen Suomen pelin alkamista. Toiseen erikoisempaan makkaraan tykästyinkin ! =)

Sitten kummipoika pyysi siskoani soittamaan minulle, että tulisin leikkimään ja katsomaan jääkiekkopeliä sinne ! =) Matkalla sinne menin päiväkodin ohi ja siellä sain katsella hienoa luontonäytelmää :) Orava oli tiellä ja viime hetkellä vasta huomasi minut kun menin hänen ohitseen pyörällä. Pysähdyin ihmettelemään ja vihelsin oravalle joka alkoi ihmeissään tuijottamaan uteliaana. Hetken kuluttua siihen saapui toinenkin orava. Pentu sekin. He alkoivat leikkimään, pyrähtelemään keskenään maassa ja puussa minusta juuri välittämättä. Viheltelin vieläkin ja välillä yllättävän kesyjen pentujen uteliaisuus oli sitä luokkaa että hyvä etteivät tulleet ihan lähelle. Sitten siihen tuli muitakin ihmisiä ja lähdin jatkamaan matkaa jääden ihmettelemään oravien kesyyttä.

No peli meni sitten miten meni, mutta kovasti leikittiin sekä sisätiloissa että ulkona iloisin mielin :) Luontoiltakin tavallaan vielä jatkui koska siinä taloudessa on jo muutaman vuoden ollut lisko. Mutta sitä harvemmin näkee kun talvisin se on välillä horroksessa ja muutenkin paljon näkymättömissä piilossa. No mutta nyt lisko oli hyvin nähtävissä ihan silmästä silmään. Se nukkui, mutta kun kummipoika koputti vähän lasiin, se avasi silmät. Leikin väsynyttä liskon kanssa aukaisten ja laittaen välillä silmäni kiinni. Se matki vähän minua, ainakin luulen niin eli varsin inhimillinen olento vaikka melko erakko paitsi kyllä se ruokkijansa ja omistajansa kuulemma tuntee.


Kulutusjuhlaa !

Mun luonne ei paljoa muutu oli mulla sitten paljon tai vähän rahaa. Tykkään ostaa edullisesti jos vain saan. Ehkä ainoa ero on, että jos on normaalia parempi taloudellinen tilanne, satsaan joissakin asioissa vähän enemmän kyllä laatuun ja tietty saatan tehdä muutaman heräteostoksen silloin enemmän.

Tässä viime päivinä olen käynyt paljon kaupoissa. Mulla on suurempiakin investointeja tällä hetkellä suunnitteilla. Mutta niistä enemmän seuraavissa blogeissa. Nyt tyydyn tässä blogissa käsittelemään pikkuostoksia ja niiden tylsää luettelointia ! =D

Tokmannissa oli synttäriviikko ja taitaapa olla vielä tälläkin viikolla kun uusi mainoslehtinen tuli niin sama meno näyttää yhä jatkuvan.. no sunnuntaina kävin sitten vähän siellä ostoksilla ! Ajattelin että otetaanhan nyt kaikki vähänkin kiinnostavat tarjoukset vaan sieltä hyllyistä mukaan. Ja tarttuihan sieltä..

Ostin 40 rullaa wc.paperia + kaupan päälle 15 rullaa talouspaperia vain 15 euroa yhteensä, 5 prk hernekeittoa, 5 pussia makaroonia, 2 pussia tv mix-karkkipussia, 3 purkkia sian- ja naudanlihaa, 2 pakettia vaniljatäytekeksejä, maku viipalekurkkuja, 3 erilaista shower gel suihkusaippua & 2 kpl plus+ nestesaippuaa. Nyt on sitten joka paikassa saippuaa.. luulis pysyvän terveempänäkin siis jos vaan muistaa käsiä pestä ! =D Ainoa tarjoustuote mitä en saanut minkä olisin vielä halunnut, oli estrella sipsit jotka olivat jo loppuneet.

Kävin tänään kirjakaupassa tilaamassa yhden kirjan mistä kuulin Facebookin kautta. Ostin sieltä myös pari laatukuulakärkikynää. Tämä on asia jossa satsaan laatuun jos on vähänkin enemmän varaa. Että tässä ei niin säästellä.. Meinaan ostin tuossa muutama päivä sitten tiimarista muutaman halpiskynän joista ei ollutkaan oikein mihinkään. Käytän niin paljon kyniä päivittäin ja viikottain, että huonompi kynä ei menossa kestä. Sillä se haalistuu ja lopulta siitä ei meinaa tulla edes näkyvää jälkeä. Tämä johtunee erilaisesta kosketuspinnoista mihin kynillä kirjoittelen. Liikuntapäiväkirja saattaa olla vähän hikinen.. ja vedonlyöntipelilistoihinkin tarvitaan jo kohtuu hyvää kynää. Myös normaalille paperille jotta jälki näkyisi tarpeeksi selkeästi eikä haalistuisi näkymättömiin vielä vuosienkaan jälkeen.

Lidlen tämän päiväiset ruokaostokset olivat mulle sen verran arkiset etten niistä nyt juuri lähde mitään kertoilemaan. Ehkä sen verran kuitenkin että kokeilin aikaa hyvää valmistuotetta "Metsästäjänpihviä Sienikastikkeella". Ostin myös puuvillakassin joten nyt minulla on niitä 2. Pyörän molemmille puolille on nyt ainakin sellaiset kassit jotka jaksavat kantaa paljon tavaraa eivätkä mene helpolla kyllä rikki.

Sen verran isommasta ostosuunnitelmasta, että kävin huonekaluliikkeessä ja sitten vielä SPR:n kirppiksellä. Meinasin ostaakin jo, mutta pienen harkinnan jälkeen jäin vielä funtsimaan tarkemmin vaihtoehtoja ja todellista tarvetta vielä paremman huonekalun toivossa. No mutta ostin mä sieltä kirpputorilta sitten pitkästä aikaa edes cd-levyjä ! =) Ja vieläpä aika monipuolista musaa. 4 levyä tarttui mukaani. Garbage - Version 2.0, Kemopetrol - Slowed Down, 2 Unlimited - No limits ! sekä Demoni Vol.2-levyn jossa on pelkästään äänekoskelaisia raskaampaa rockia soittavia bändejä. Ihan mukavia ostoksia siis.. =)


Unohtamisprosentti taatusti ainakin 80 % ! =D  4

Kyse on lidln omista pulloista.. koska lidlellä on joitakin omia pulloja jotka eivät kelpaa muualle niin ne on pakko viedä sitten sinne ! Mutta mikä ihme siinä on etten koskaan muista antaa sitä pullonpalautuslappua sille kassaneidille.. =D Toki kaupassa on melko paljon ärsykkeitä kuten paljon aina hyviä tarjouksia ja monesti tuttuja ihmisiä ja juttelua heidän kanssaan & viimeistään kassalla suunnitellessani avausrepliikkiä kassaneidin kanssa jonossa odotellessani, on kuitti jo unohdettu juttu..

Laitan kuitin aina farkkujen etutaskuun.. kertokaas pitäisikö minun vaihtaa sille paikkaa ja minne kenties ? Toisinaan käy jopa niin että kun menen unohdetun kuitin kanssa kauppaan lähinnä sen takia ja ostan sitten jotain niin on kaiken huippu että unohdan sen taas ! xD Kolmekin kertaa putkeen on tainnut kerran käydä niin.. en tajua miten se on niin vaikea muistaa. Ehkä se hämää kun muissa kaupoissa ollessani vien aina sen verran paljon pulloja kerrallaan ja kuitenkaan kun en niin paljoa muualta ostele, niin tie kassalle on lyhyempi kuin lidlessä ja silloin sen kyllä yleensä aina muistaa ! Outo olen kuitenkin, anyway.. :p