Lidleilyä & luontoiltaa !!

  • Toni

Täällä oli lidl remontissa, joten muutama viikko meni ilman sen kaupan antimia josta suurimman osan ruuasta aina kuitenkin ostan. Oli vähän hölmöä että aluksi silti lidlen mainoslehtiset putosivat postiluukusta kotiin vaikka kauppa ei ollut edes auki. Äänekoski on kuitenkin tässä lähikunnille jos ei Jyväskylää lasketa, se isoin kaupunki kuitenkin joten kaupassa kävijöitä käy myös lähikunnista ja landelta. Ei varmaan kiva ylläri kun lidlessä oli vain poraus käynnissä.. kun kävivät kääntymässä !? Itsekin erehdyin yksi ilta kun olin tässä flunssassa käymään muka siellä ja just sillon se remontti oli alkanut. Vähän se turha pyöräily kipeänä otti päähän, mutta siitä on nyt jo toivuttu ! =D

No ne lidlen re-avajaiset olivat sitten nyt keskiviikkona. Tottakai kävin siellä sitten töiden jälkeen. Myymälä on nyt sitten uudistettu ja nyt on uunituoreita leipiä ja pulliakin tarjolla entiseen verrattuna ! Maistiaisia niistä olikin nyt sitten tarjolla. Kävin kahvit siellä juomassa & mussuttamassa niitä vehnäksiä. Ei se nyt niin kauheasti ollut muuttunut, mutta vähän tilavampi kuitenkin, ympäristöystävällisempi sekä uudistettu lattia. Tänään lauantaina oli sitten lastenlauantai lidlessä & kaupassa seikkaili muiden mukana myös Pelle Akusti joka tarjosi karkkia ja mehujäätä lapsille. Ulkona oli taas makkaraa ilmaiseksi tarjolla. Ja kävinkin syömässä 2 erilaista herkullista makkaraa ennen Suomen pelin alkamista. Toiseen erikoisempaan makkaraan tykästyinkin ! =)

Sitten kummipoika pyysi siskoani soittamaan minulle, että tulisin leikkimään ja katsomaan jääkiekkopeliä sinne ! =) Matkalla sinne menin päiväkodin ohi ja siellä sain katsella hienoa luontonäytelmää :) Orava oli tiellä ja viime hetkellä vasta huomasi minut kun menin hänen ohitseen pyörällä. Pysähdyin ihmettelemään ja vihelsin oravalle joka alkoi ihmeissään tuijottamaan uteliaana. Hetken kuluttua siihen saapui toinenkin orava. Pentu sekin. He alkoivat leikkimään, pyrähtelemään keskenään maassa ja puussa minusta juuri välittämättä. Viheltelin vieläkin ja välillä yllättävän kesyjen pentujen uteliaisuus oli sitä luokkaa että hyvä etteivät tulleet ihan lähelle. Sitten siihen tuli muitakin ihmisiä ja lähdin jatkamaan matkaa jääden ihmettelemään oravien kesyyttä.

No peli meni sitten miten meni, mutta kovasti leikittiin sekä sisätiloissa että ulkona iloisin mielin :) Luontoiltakin tavallaan vielä jatkui koska siinä taloudessa on jo muutaman vuoden ollut lisko. Mutta sitä harvemmin näkee kun talvisin se on välillä horroksessa ja muutenkin paljon näkymättömissä piilossa. No mutta nyt lisko oli hyvin nähtävissä ihan silmästä silmään. Se nukkui, mutta kun kummipoika koputti vähän lasiin, se avasi silmät. Leikin väsynyttä liskon kanssa aukaisten ja laittaen välillä silmäni kiinni. Se matki vähän minua, ainakin luulen niin eli varsin inhimillinen olento vaikka melko erakko paitsi kyllä se ruokkijansa ja omistajansa kuulemma tuntee.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus