Lihoin reissussa 2-3 kiloa..

  • Toni

..joo vaikka en täysin rentoutunutkaan lomalla niin lihoin silti. Sapuskat olivat kyllä hyviä ja söin ja join koko loman oikein hyvin ! =D Puuhommat eivät tarpeeksi treenauttaneet ja vaikka kävinkin joka päivä uimassa mökillä ollessani, ei sitä niin uimiseksi tai liikunnaksi kutsua kun vähän aikaa aina kerrallaan vedessä. Jätin perinteiset punnerrukset ja muut vastaavat kuten vatsanteot tällä kertaa väliin ja sen kyllä huomaa sitten ainakin painossa.. kävelläkään ei ympäri metsää nyt jaksanut ajatella, työpäivän päätteeksi mökillä tuli enemmänkin vain rentouduttua ja hyvä niin. No sentään hotellissa Tuskan aikaan kävin kaksi kertaa salilla.

Tänään oli taas juhlia tiedossa ja kakkua myös.. nyt alkoikin taas lenkit. Kävin tänään aamulenkillä ja kahden viikon tauon jälkeen venyttelinkin heti perään. Huomenna alkaa todennäköisesti myös taas punttien veivailu. Hyvä niin, nyt pitää taas pitää kunnosta huoli, etenkin lenkit nyt tärkeitä jotta ylimääräinen paino lähtee pois, reilut 10 kiloa voi kyllä nyt huoletta pudottaa pois..

Kävin kattoon tänään vielä Huiman pelinkin. Alku oli vielä jännittävä 1-1 tilanteessa Huima meinasi mennä vielä johtoon mut 42 mins ja 1-2 Fc Espoolle oli liikaa. Taisi selkäranka napsahtaa jossain vaiheessa kun loppunumeroiksi muodostuivat tosirumat 1-7 lukemat =/ Oli siinä Huimallakin sentään pari hyvää vetoa vielä jotka molemmat moke torjui suurin piirtein tolpan kautta pois. Hienoja maalejakin toki Espoo teki, yksi oli todellinen koulumaali, puolustus pelattiin syöttelemällä komeasti pihalle ja helppo maali. Fc Espoo oli ainakin tänään yllättävän hyvä toisella puoliajalla. Tuollaisella pelillä luulisi ainakin nousevan vähän ylemmäksikin sarjaportaassa kauden edetessä. Huimalla oli melkein pakkovoitto jo nyt ja metsään meni, pahalta hieman näyttää. Tänään repsahdettiin, mutta jos henki saataisiin päälle jossain vaihessa ja pari kolme peräkkäisvoittoa niin vielä toivoa olisi sarjapaikankin suhteen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus