Liikunta tuo yksi elämän hieno nautinto !

  • Toni

Meinaa jo reilu viikko pakollista taukoa liikunnasta tehdä tukalaa sairastellessa. Jos johonkin olen siis koukussa tai kroppani ainakin on, niin säännöllinen liikunta ainakin jossain muodossa on aina ollut vahvasti elämässä mukana. Nyt onkin intoa ja tarmoa niin täynnä ettei meinaa pysyä edes omassa kehossaan =D Ja eikun kohta taas liikkumaan kun taas pystyy ja jaksaa !

Astrologiassa sanotaan että urheilijoilla ja sotilailla on yleensä vahva mars syntymäkartallaan. Tutkin juuri yhden tuttavan karttaa jolla onkin mars konjunktiossa askendenttiin ja ylläri ylläri hän onkin pelannut joukkueessa jo pitkään. No onhan tuo toiminnanplaneetta kieltämättä itsellänikin vahvassa asemassa. Ja tyypillisenä miehenä kilpailu, urheilutulokset & kaikki rankinglistat ovat aina olleet mulle sydämenasioita. Siksipä nautin suunnattomasti myös vedonlyönnistä etenkin jalkapallosta vetoa lyöden sillä sitä olen paljon itsekin potkinut.

Niin muuten niistä "näkemättömistä" blogeistani vielä. En sitten niin yllättynytkään sillä olin suurimman osan niistä kyllä jo nähnyt aiemminkin, ilmeisesti en ole silloin ollut vaan kirjautuneena sisään niitä tsekkaillessani silloin joskus !? Mut oli siellä muutama kommentti mitkä vasta nyt näin kuten jotain kilttiä leffaseuraa ois ollu tarjolla.. =p

Ei niin kaunista..=D
Ei niin kaunista..=D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus