Livedraamaa !

  • Toni

Parin kolmen viikon miettimisen jälkeen sain tänään laitettua isälleni sovitun tekstiviestin jota hän osasikin jo odottaa äitini varoituksesta. =P Tuntuu jotenkin epätodelliselta, päässä pyörii menneisyyden muistot juuri nyt isästäni mitenkäs muutenkaan kun ne ovat ne ainoat asiat mitä hänestä elävästi muistan ja tiedän. Tässä sitä kunnon tosi-tv:tä suoraan oikeasta elämästä, ei mitään näyttelyä vaan täyttä totta. Aihe on kuitenkin sen verran mullistava, että ajattelin jatkaa vielä päivän blogiani hieman kevyemmällä aiheella..

Eli olipas taas kiva mennä tänään hommiin lasten pariin. Kylhän se vaan on kiva lisä kun töissä suorastaan viihtyy =) Noihinhan ehtii jo kiintymäänkin ennenkuin koko lysti loppuu kun tuo toimenkuva ei kauaa enää kestäkään. Siispä tästä hetkestä täytyy nauttia nyt ! Huomenna pitäisi kuitenkin katsoa loppupäivästä jo hiukan tulevaa tutustumalla siihen mitä varten erityisesti hakeuduin tuonne töihin.

Tässä vielä söpö 7-luokkalainen.. =p Futishullu & tukkaakin piti jo kasvattaa, eläköön heavymetalli ! =D
Tässä vielä söpö 7-luokkalainen.. =p Futishullu & tukkaakin piti jo kasvattaa, eläköön heavymetalli ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus