Ljungskile 1 5.45

  • Toni

Tilastoista oli suuri hyöty kun sarjanousija Ljungskile pääsi näyttämään parin huonomman matsin jälkeen kotikentällään taisteluhalunsa itseään kovempaa joukkuetta, Elfsborgia vastaan. Olen seurannut tätä pohjoismaiden jalkapalloa jo sen verran aikaa, että osasin odottaa yllätystä tässä kohteessa. Alkukaudesta huonommilla joukkueilla ja varsinkin sarjanousijoilla on taatusti kotiyleisönsä edessä intoa. Siellä jos jossain niitä voittojakin tulee ! Aivan hurja kotikerroin 5.45, hieno ylikerroin siis hieman ailahtelevaa joskin kovaa vastustajaa vastaan. Olin melko vakuuttunut katsoessani viime vuosien Ruotsin futiksen yllätyksiä, että tässä on taas yksi hyvä mahdollinen.. se oli niin sopivaan paikkaan, Elfsborgillekin se eka tilastotappio näin viidennen ottelun jälkeen. Paukutin tottakai monta riviä tämän kohteen kautta. Esim. Hannover-Ljungskile tupla oli jo suuren hymyn arvoinen ! =) Tänään ratkeaa lopullinen saldo kun Ranskan tasapeliherkkä toiseksi ylin sarja saa ottelunsa pelattua. Olen jo odotellut jonkin aikaa kunnon tasapelikierrosta.. jos sopivasti juuri tänään sitten ?

Viime v-loppuna lauantai oli mahtava päivä kun sain 3 hienoa sinkkukohdetta kiinni ; Tps-Inter 2 2.95, Reading-Fulham 2 4.00 sekä Bolton-West Ham 1 2.10. Sunnuntai meni vähän heikommin, joten ei siitä niin mainittavia osumia, mut kaikenkaikkiaan ihan ok viikonloppu. Katse on jo kääntynyt tämän v-lopun listaan, yrittäen haravoida parhaat kohteet sieltä pois..

Niin ja peräti 3 päivän blogitauko katkaistu.. ja olin tuossa peräti 2 päivää ilman Cityä totaalisesti.. aika hyvä saavutus eikös vaan toverit !? ;p

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus