Loaded with energy ***

  • Toni

Loaded with energy ***
Ego energies and physical energies run very high during this time. You will feel positively loaded with energy, for which you must find an adequate outlet, or you will have problems. The best way to handle this influence is to do some necessary heavy physical work. But that will work out only if you derive satisfaction from doing it. Sports, if you are at all athletic, is an excellent outlet. If you just sit around, you will begin to feel itchy and restless for no apparent reason and then become quite irritable. In this mood you will snap at anyone who comes along for no reason at all. This time is quite good for initiating any new project on your own. It is a time of beginnings, and you should use it for that purpose, particularly for projects that you will be identified with and be given credit for.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mars Conjunction Mars, , exact at 13:45
activity period from 22 April 2011 to 24 April 2011

Joo eilen treenasin reidet ja pohkeet & tänään oli vuorossa selkä, hauis, kyynärvarret ja ranne. En olisi ehkä tänään vielä treenannut, mutta kun huomasin tuon astrologisen kuvion itselläni tuossa ylhäällä niin mikä ettei kun näyttää olevan kerran niin suotuisaa aikaa treeneille ! =)

Keittiössä odottaa 3 avaamatonta laihdutuspurkkituotetta, jotka olen kuukausien saatossa pikkuhiljaa tilaillut samalla kun muitakin lisäravinteita. Noita en ole kuitenkaan vielä raaskinut käyttää kun en niin älyttömän tosissani ole vielä laihduttamisen kanssa ole ollut. Pikkuhiljaa hyvä tulee.. mutta nyt aion tsekata netistäkin vielä niiden tehot ja valitsen sitten jonkun tuotteen nyt käytettäväksi ja huomenna lenkille ! =)

Kirjoitettaessa soi Arkan - Salam

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus