Lonkeroa kotona vaikka muutakin olisi tarjolla..

  • Toni

Yksi hyvä kaveri soitti eilen, ihmetteli myös kun miestä ei ole vähään aikaan näkynyt mesessäkään. No mulla on monesti kausia että jätän jotkut asiat melkein täysin huomioimatta keskittyen puolestaan todella intensiivisesti johonkin tärkeään(ainakin itselleni)asiaan. Joo teen usein kausittain jotain asiaa todella paljon kunnes siirryn taas toiseen ja edellinen asia jää taas vähemmälle. Usein olen on/off-tilassa, puolitilassa suhteellisen harvoin.

Vähän huolestuttaa tuo kaverin terveys. Tänään ois voinut lähteä ryyppäämäänkin kun kerran vähän pyydettiinkin, mutta on tullut nukuttua vähän huonosti viime aikoina ja kun kurssikin alkaisi nyt maanantaina niin ois hyvä aloittaa virkeänä ilman kauheaa juhlimista.. Tänään ois ollut tarjolla Beat & Styles, Tuning Show & BB-Henri pubissa mut kyl en taida tänään millään jaksaa eikä tuo musiikkikaan ole sitä aivan omintani kyllä todellakaan.

No mutta ensi viikonloppuna sitä lähdetään taas juhlimaan sitten taas kunnolla ! Nyt yritän vaan ottaa rennosti kuunnellen musiikkia, juoden lonkeroa ja tietysti tutkaillen vähän jalkapallotilastoja..

Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D
Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D

Kirjoitettaessa soi Black Sabbath : Cross of Thorns(Cross Purposes-Live)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus