LöysinHesankirjakaup.mielenkiintoistaLuettavaa..=)

  • Toni

Tosiaan tuli kierreltyä Helsingissä maanantaina vielä ollessani paljon kauppoja.. koska olin jo levyjä aiemminkin ehtinyt ostella esim. Tuskasta paikan päältä niin keskityin nyt enemmän kirjoihin ja lehtiin ! Ostin ainakin 5:stä eri paikasta muistaakseni(tähän hätään)kirjallisuutta. Pari englanninkielistä Astrologia-opusta tuli löydettyä(vähän tosin vanhoja, mutta tota samaa niiden merkitykset kyllä nykyäänkin ovat). Tuleepahan samalla hyvää englanninkielen harjoitustakin !

Tilastotieteilijänä piti ostaa myös esim. urheilukirjallisuuteen painottuvasta liikkeestä parit jalkapallokirjat. Ajalta jolloin Äänekosken Huima oli esim. parhaimmillaan.. 1.divisioonan kärjessä keikkuen..Yhdestä paikasta tuli ostettua taas jotain aivan sekalaista kuten sopivan ajankohtainen visakirja kaikista MM-Jalkapallon kisoista sekä huvittava laihdutusopas "Läski syö miestä! ! =D Ajankohtainen tällä hetkellä kun en ole välittänyt huippukunnosta vaan tykännyt syödä hyvin jo pari vuotta ainakin.. :P Sitten toisenkin oikein hauskan teoksen löysin; tällä kertaa sarjakuvalehtien erikoisliikkeestä ! Sieltä tarttui mukaani aikuisten sarjakuvalehti kokeilumielessä :)

Hehehee.. hyvä sarjis ! ;)
Hehehee.. hyvä sarjis ! ;)
Hutkija mikä tutkija.. =)
Hutkija mikä tutkija.. =)

Kirjoitettaessa soi My Dying Pride : Anti-Diluvian Chronicles

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus