Luokkakokous !

  • Toni

Joo ala-asteen pohjalta oli järjestetty luokkakokous ja tapaaminen tuossa lauantaina. Osallistumisprosentti oli ihan kohtuullinen, kutakuinkin juuri se puolet eli 50 % oli paikalla. Jätkiä vähemmän, vain 5 kuten usein arvata saattaa.. Oli kiva muistella vähän menneitä koulumuistoja, keskustella tästä päivästä ja tulevaisuudesta. Meillä oli pitkä pöytä varattuna joten toinen puolisko ei oikein kuullut niin toisen puoliskon juttuja joten myöhemmin illasta oli järkevää vaihtaa vähän paikkaa.

Niin olimme siistissä ravintolassa jossa ei muuta suunniteltua ohjelmaa ollut kunhan seurusteltiin vapaasti hyvän ruuan ja juoman äärellä. Osa porukasta lähti vähän aiemmin kun eivät täällä enää asukaan & osa jäi vähän myöhemmäksi kun baarikin alkoi olla jo täysi. Itse olin ihan viimeisten joukossa tietty, mutta jatkoille en enää lähtenyt jonne vielä muutama saattoi jatkaa !? Tuli kokeiltua ruokana pekonikanaa ja oli muuten erittäin maistuva annos.

Sitten jotain mitä tuolta jäi mieleen. Huvittavia yksityiskohtia toiset aina muisti toisista kouluajoilta mitä ei niin itse ole ajatellutkaan =D Esim. yksi luokkalainen parhaita kavereitani silloin muisti että tykkäsin syödä paljon weetabixiä & rusinoita ! xD Sitten yksi kohokohta muistoissa oli tietenkin kun ostin meidänluokkalaiselta tytöltä Kissin alkupäräisen Alive I-vinyylilevyn. Ja tämä Katja muisti taas minusta tietty että möi taas mulle tämän levyn ! =D Se oli niitä aikoja kun Kiss oli kovinta kamaa kun ei paljosta muusta niin rankasta vielä tiennytkään.

Sitten tuli tehtyä sellainen huomio että hyvin hedelmällistä porukkaa on meidän luokalla ollut kun paikalla ei montaa itseni lisäksi ollut joilla ei olisi ollut vielä lapsia. Oli kuitenkin joku yh:kin eli sinkkuja oli muutama myös. Etenkin kaikilla naispuolisilla oli jo lapsia & mitä tiedän niistä jotka eivät olleet paikalla nyt taitaa melkein kaikilla niilläkin olla jo ellei peräti ihan jokaisella niitä lapsia.. jätkillä kuten arvata taas saattaa ei tietenkään lähes kaikilla lapsia kuitenkaan. Hieno oli huomata se että porukka oli pysynyt erittäin nuorekkaina, ei ollut kukaan paikallaolijoista vanhentunut vielä yhtäkkiä merkittävän paljoa & mikä hienointa jokainen siltä meidän ala-asteen luokalta on myös vielä hengissä ! =) Oli varsin mukava kohtaaminen :)

Ja sattuipa taas kerran sopivasti astrologisesti sopiva kuviokin olemaan päällänsä luokkakokouksen aikaan :

A pleasant day
This day is good for arranging and participating in social get-togethers. Spend time with friends and enjoy yourself. You probably won't want to talk about anything serious, because this is a light-hearted influence. Nevertheless, it is a good time for talking to loved ones and making it clear how you feel about them. Even if there are tensions within your relationships, this influence should enable you to discuss them, straighten them out and leave nothing behind but good feelings. If you do not have any work that has to be done, this is a good time for attending a concert, art exhibit or other intellectually stimulating activity. Or you might take a trip and spend the day in pleasant surroundings away from home. Whatever you do, this should be a light, pleasant day.

Venus Sextile Mercury, ,
activity period from 4 July 2009 to 5 July 2009

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus