Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lutkamarssi.

Joskus hävettää vähän olla mies ! =/

Ei siinä mulla on itsetuntoasiat ihan kunnossa ja usko elämäänkin & itseeni olla mies, mutta liian usein saan kuulla tätä.. ai että mitä ? No sitä miten miehet monesti kohtelevat naisiaan tai naisia yleensä. Nyt puhun vielä erityisen kipeästä asiasta nimeltään raiskaus. Jos jollekin miehelle seksin harrastaminen ja raiskaaminen ovat sama yhtä hieno asia, niin lienee parasta että hän saisi vähän käytöskoulua mitä ihmisille voi niinkuin yleensä tehdä. Kysehän on äärimmäisestä itsekkyydestä. Rikollisilla taitaa olla yleisesti tämä niin kovin vastenmielinen piirre. Tuossa uskoontulon yhteydessä ajattelin etten halua koskaan kuulua mihinkään tuollaiseen sakkiin vaikka miten tuntuisi että joku ansaitsisi huonosta kohtelustani kunnon opetuksen jossakin väkivallan muodossa.

Se on hyvä jos joku ehtinen paha ihminen pystyy muuttumaan täysin ja pääsemään irti rikollisesta luonteestaan. Se on ennen kaikkea hyvä asia hänelle itselleen, mutta niin myös hänen ympäristölleen. Monet huonoista lähtökohdista olevat oppivat elämään vasta kantapään kautta koska heitä on aina kohdeltu niin kurjasti joten he tekevät samoin muille. Mutta se on hieno homma jos he jotenkin pelastuvat ja oppivat elämään oikein kunnioittaen sekä itseään että muita.

Olin iloinen kun tänään oli järjestetty noita "lutkamarsseja" sillä todellakin nainen on niin arvokas kapine että heitä ei todellakaan saa mennä pilaamaan joidenkin idioottiraiskaajien taholta. Mitä häpäisyä. Mitä raiskaaja tuosta oikein saa ? Tuskin erityisen nautittavaa seksiäkään ? Sairasta touhua sanon minä ! Ei edes tutulle saati omalle vaimolle saa tehdä niin rangaistusmielessä vaikka ero uhkaisi sehän nyt pitäisi olla ihan selvä juttu. Aivan yhtä tuomittavaa kaikki tuollainen. Mutta liian usein tuota vaan tapahtuu. Nainen saa melkoista henkistä kärsimystä tuollaisesta fyysisen lisäksi. Noita asioita ei ihan noin vaan uhri unohda Toivottavasti meidän miesten rotu kehittyy vähän pitemmälle vielä joskus sivistyksessä !? Raakalainen saa olla vaikka urheilukehässä, mutta jättäkää perhana ne naiset rauhaan jotka eivät halua harrastaa seksiä kanssanne !