Lystikäs Jouluaatto ! =)

  • Toni

Aika paljon perinnettä & vähän erilaistakin. Itse olin taas harvinaisen myöhään liikenteessä jouluostosten suhteen. Suurinpiirtein 23.päivänä ja Aattona tuli hankittua vasta joululahjat. Ostin niitä aikas paljon, mutta melko pieniä ja aika edullisesti. Toinen Joulu putkeen että Jouluaattona vasta osan lahjoista hankkinut. No aina aikas myöhään oonkin jättänyt, mutta en kuitenkaan ihan näin. Jouluaattopäivän alku meni siis paketoinnin merkeissä ja sitten vasta lähdin liikkeelle. Sellainen ero perinteiseen Jouluun. Jäivät myös lumiukko & joulurauhan julistaminen väliin, mutta näin siinä paketoimisen ohella sitten vähän uudempaa jouluohjelmaa tuossa heti puolen päivän jälkeen kuten "Ostarin Joulun".

Sitten perinteiden pariin eli kävin viemässä totutusti yhdelle sukulaisperheelle joululahjat ja vietin siellä sitten vähän aikaakin. Sainkin kokeilla uutta X Boxia ja mielenkiintoista peliä joka oli varsin monimutkainen joystick-aikakautiselle kun siinä ohjaimessa oli niin paljon eri näppäimiä joilla pystyi tekemään kaikenlaista. Siihen nähden suoriuduin ensikertalaisena mielestäni ihan kohtuullisesti vaikken ihan sata lasissa edes yrittänyt siihen keskittyäkään. Peli oli joku GTM Grand mikä lie toimintapeli hienolla grafiikalla.

Sitten jatkoin toisen lahjakassin kanssa vanhemmille jossa myös siskopuoli perheineen jo oli. Perheen vekara söi myös hienosti jouluruokia ja lahjapakettien tutkiminen olikin sitten varsin kiinnostavaa puuhaa ! =D Otinkin valokuvan kun kummipoika avasi ensimmäisen joululahjapaketin koskaan ! Oli eka vähän vaikeuksia mutta pienellä avustuksella repiminen alkoi jo vähän sujumaankin ! =D Itsekin olin ollut suht kiltti ja sain peräti muutaman lahjan =P Ehkä tarpeellisin oli hyvä parranajokone ja nyt onkin musta pöheikkö heti kadoksissa leuan alta.. Myös vähän makeisia sain sekä mukavan ison lämmikepullon.. musiikkia tietysti kuten yleensäkin, peseytymiseen ja hygieniaan liittyvää tuotteistoa, mielettämän kasan kyniä(joita meneekin mielettömästi vuosittain vaikka kirjoitan myös näitä blogejakin sähköisesti) =D sekä takin. Niin ja rahaakin tuli vähän. Siinä suurinpiirtein lahjaosasto.

Iltamyöhään sitten kummipojan nukahtaessa oli aika pelata Party Alias-peliä joka oli yhden toisen joululahjana. Se se olikin varsin lystikäs ja mukava seurapeli. Suosittelen lämpimästi ! =D

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus