Maitopohdiskelua..

  • Toni

..tällä kertaa ei kuitenkaan asiaa maitorauhasista kuten eilen =P Tuli vaan mieleen kun satuin kattelemaa tota Pervo.. eikun siis "Perho tuli taloon"-ohjelmaa niin siinä Anna oli olympiavoittaja Satu Nummelan kanssa kaupassa käymässä ja meinasi laittaa kärryihin rasvatonta maitoa.. mutta Satu korjasi tilanteen sanomalla että väärä väri, punasta sen olla pitää ja että vettä saa raanasta.. Niin ja Satuhan on erittäin hoikassa kunnossa kuten urheilijan pitääkin joten mitä ihmettä !?

Tästä johtopäätös että ei yksi, kaksi tai kolmekaan vähän rasvaisempi tuote pilaa välttämättä koko ruokavaliota jos se muuten on hyvässä kunnossa eikä ylilyöntejä pahemmin tapahdu. Kaiken lisäksi elimistö tarvitsee myös vähän rasvaakin ruuasta joka päivä, se täytyy myös muistaa ! Vaan jos ei ole tarkkana sitä vaan meinaa tulla helposti myös kyllä aivan liikaa ja silloin on lihominen seurauksena.

Tuosta maidosta tulikin myös mieleen että muistampas tuossa aikoja kun rasvaton maito vasta teki tulojaan kaupan hyllyille, että yksi tuttavaperhe käytti sitä oikein esimerkillisesti laihduttaakseen tai pitääkseen koko perheen hoikassa kunnossa. Siinä oli vaan yksi virhe että yhden tuotteen ihmeellä muuten syöden melko raskaasti ei voinut vaan olettaa kovin dramaattisia tuloksia =P

Kirjoitettaessa soi Slayer Todistaja X:stä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus