Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on maku.

Hyvän Olon Makaronia.. =)

Kävin eilen taas Tokmanissa hakemassa tarjousmehut.. hei tätä menoahan tää kauppa syrjäyttää mulla lidln ! =D No ei nyt sentään. Sillä Tokmanista ei saa kuin kuivamuonaa tai vain sellaista joka säilyy pitkään. Sitten sattumalta kaupan hyllyjen ääressä muistin et makaronejakin pitäis ostaa & huomasin sitten nämä Hyvän Olon Makaronit..

Mitäs ne nämä tälläiset oikein ovat ? Mietin ja kappas nehän ovat tarjouksessakin eikä ees paljoa kalliimpia kuin normaalitkaan jotka eivät maksakaan oikeastaan juuri mitään.. jaahas makaronien sisältämässä pellavansiemenöljyssä on alfalinoleenihappoa(ALA). Tästä rasvahaposta elimistö pystyy valmistamaan omega-3-rasvahappoja + kuituakin runsaasti ! Vai semmosta.. =) Tuttuja käsitteitähän noi lehdestä..

No senhän mä sitten tietysti otin ja söin sitä eilen tonnikalan ja jäävuorisalaatin kera. Ihan hyvääkin oli. Vähän erilainen makuelämyskin normaaliin on aina tervetullutta. Ei enää makunystyrät muista niin tarkasti eilistä mutta maistetaas sitä taas joko tänään tai huomenna lisää niin osaa paremmin arvioida vielä sen makua.


Uusi maku !

Ostin ainakin itselleni uutta purkkaa kun löysin Fazerin Xylimax täysksylitolipurukumia jonka paketissa on kahta eri makua. Mansikka-sitruuna sekä greippi-vanilja. Kuulostavat aika eksoottisilta vai mitä ? Halusin jotain uutta makua.. ja sitä sain. Maku tuntuu kestävän ihan keskimääräisen hyvin. Vaikea sanoa vielä ihan lopullista arviota kun vasta yhden "tyynyn" syönyt kumpaakin makua, mutta näin alustavasti ihan ok. Oli siellä joku toinenkin Fazerin pussi jossa oli peräti 4 makua mitä en ole tainnut vielä maistaa, mut otetaan se sit vaikka ens kerralla ! =)