Mauthausen & "natsitytöt".

  • Toni

Katsoin tuossa muutaman päivän sisään kaksi dokumenttia, ensimmäinen kertoi kahdesta tytöstä joiden äiti oli aktiivinen natsi & toisessa dokumentissa kerrottiin Itävallassa Mauthausenissa olleesta keskitysleiristä & sen kylän asukkaista. Melko ristiriitaisia dokumentteja siis keskenään joissa olikin vähän sulateltavaa.

Ekassa dokumentissa teki hieman pahaa tyttöjen puolesta kun manipuloiva äiti käytti tyttöjään hyväksi levittääkseen tätä arjalaisten parhautta koskevaa sanomaa. Kävi dokumentin aikana selväksi että noin murrosikäiset tytöt eivät enää olleet enää niin innokkaita äitinsä sanansaattajia kuin nuorempana ehkä kun ovat jo sen verran ikäisiä että osaavat jo paremmin ilmaista aivan omia mielipiteitäänkin.

Toisessa dokumentissa kerrottiin miten suosittu turistikohde Mauthausen on entisen keskitysleirin takia. On se kyllä aika hullua että ihmisten hirmuteoilla tauotaan sitten myöhemmin rahaa ja elämyksiäkin. Hieman ristiriitaista, mutta useat ihmiset toki käyvät siellä empaattisistakin syistä. Ja useimmilla ainakin siinä vaiheessa tulee hieman vaivautunut tai ahdistava olo kun oppaat alkavat kertomaan yksityiskohtaista tietoa siellä tapahtuneista julmista joukkomurhista ja ihmiskohtaloista. Järkytyin itsekin vai miltä kuulostaisi esimerkiksi se että kohdellaan ihmisiä kuin karjaa, sitten tapetaan & lopuksi luuranko otetaan sitten vaikka kouluun opetuskäyttöön !? Tai kun lääkäri teki kokeita ihmisillä ja avasi vaikka pään ja otti aivot ihmisen ollessa vielä hengissä. Tai kuolema myrkkyihin kaasukammiossa jossa huonolla tuurilla jäi kitumaan moneksi minuutiksikin ahtaassa ihmisjoukossa elinten ja silmien vaurioituessa samalla suurin piirtein valuen kehosta irti. Tai rangaistuksena rikkeistä käyttämä raipanisku selkään langanlaihoihin rikkojiin joilta usein iskun voimasta tulivat sisäelimet pihalle. Jos nämä asiat eivät järkytä niin mitkä sitten kysyn vaan ?!?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus