Metal top 10 videos.

  • Toni

Viikko sitten julistettiin tälläinen lista Headbanger's Ballsissa johon pystyit vaikuttamaan äänestyksellä. Kai nämä sitten olivat nimestä huolimatta kuitenkin ihmisten mielestä enemmän ne erityisen hyvät biisit kuin hyvät videot käsittääkseni, mutta tässä kuitenkin se lista :

1)Dio : Holy Diver
2)Slayer : Seasons in the Abyss
3)Iron Maiden : The Number of the Beast
4)Guns & Roses : Welcome to the Jungle
5)Black Sabbath : Paranoid
6)Mötley Crue : Looks that kill
7)Led Zeppelin : Black Dog
8)Metallica : From whom the bells toll
9)Sepultura : Inner self
10)AC/DC : Highway to Hell

Hienoja bändejä ja legandaarisia biisejä paljon siitä ei käy kiistäminen, mutta oma lista tietenkin olisi hieman toisennäköinen ja eri järjestyksessä & eri bändejäkin olisin vielä voinut nostaa listalle.. mut ihan hieno lista kuitenkin.

Itsellä tuli tällä kertaa etenkin tosta Sepulturan biisistä hieno muistorikas fiilis, muistan kun 90-luvulla ihastuin tohon Sepulturan "Beneath the Remains" levyyn missä "Inner self" biisikin on, niin pirun kova ja nopeaa alusta loppuun, voi hemmetti miten kuuntelinkaan tota levyä, muistan talviset maisemat, korvalappustereot & Sepulturan musiikin eli hienon pyhän kolminaisuuden.. noina samoina aikoina oli kova sana myös Carcassin "Heartwork"- levy. Myös Sentencedin "North from here"-levyä tuli silloin kuunneltua noina samoina aikoina 90-luvun alku/puolivälin paikkeilla. Muistan myös kun tuli nauhoitettua kasetille kaverin luona juuri noita äänitteitä.. Ja kuinkas sattuikaan että juuri nyt tulee tolta kovalta Carcass-levyltä biisikin telkkarista..

Kirjoitettaessa soi Carcass : No Love Lost(Headbanger's Ball)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus