Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on metalli.

30 cd-levyä !

Juu tykkään olla yhä vanhanaikainen. En ole siirtynyt vielä siihen että ostaisin musiikkia tietokoneelleni eikä tällä kertaa ollut kyse edes cd-levyjen ostosta vaikka niitä silloin tällöin yhä ostelen. Onhan se mukavampi pitää kuitenkin levyä ja sen vihkosta kädessään kuin pelkästään kuulla jotain tiettyä albumia ainoastaan tietokoneen kautta.

En ollut pitkään aikaan lainannut kirjastosta levyjä joten meidän varsin hyvätasoisella musiikkiosastolla oli paljon uutuuksia ja muutakin tullut sitten 2-3 vuoden aikana.. no eilen menin ja lainasin ison läjän levyjä ! =D Koska 30 levyä on maksimilainauksen määrä kerralla, otin juuri sen verran. Eka yrittämällä taisi käsiin tulla 36 levyä joten jouduin karsimaan vähän ei-niin-mielenkiintoisia-levyjä.

Toki kuuntelen toisinaan muutakin kuin erityyppistä metallimusiikkia, mutta nyt en ehtinyt vasta kuin katsoa vain ne eli toki tärkeimmät läpi ! =) Ja kuitenkin sitä musiikkia kuuntelen taatusti yli 90 %:sti joten eipä sitä juuri muuta musaa niin kaipailekaan kotiin :) Eri genreissäkin heavyssä riittää niin monenlaista kuultavaa. Eiköhän Cityssä näy lähiaikoina "mikä nyt soi"-keskusteluosiossa näitä kirjaston levyjä sitten soitossa !? =)


Halloween-biletystä !

Juu eilen tuli vietettyä Pyhäinpäivää oikein lystissä merkeissä :) Tuli naurettua suorastaan harvinaisenkin paljon ! =D Sen verran hauskoja kuviakin tuli sekä otettua että otatettua.. ehkä jätän niiden hauskojen ryhmäkuvien laittamisen tänne väliin kuitenkin :P No ensin oli illanviettoa pienessä seurueessa, tuli saunottua, syötyä ja juotua tietty hyvin.. kuvien ottamisen lisäksi tuli kuunneltua kaikkien toivomia biisejä & ohhoh yllätin itsenikin ja osallistuin ensi kertaa koskaan Singstarin peluuseen.. =) Vedin heti aika vaikean Kotiteollisuuden "Minä olen"-biisin yllättäen muistaakseni "uusi kyky"-arvostelulla heh heh ! Joo empä kyllä ole todellakaan mikään ihmeellinen laulaja.. no muutamaa muutakin biisiä tuli kokeiltua, jonkun kanssa yhdessäkin. Ja eipä ollut yllätys ettei enää mennytkään ihan niin hyvin.. tavutus oli ajoittain melko vaikeaselkoista lukea ja vähän vieraampi biisi niin vaikeuksiahan siinä tuli. Mutta hyvä että rohkenin tollaseenkin ja pääasia että kaikilla oli mukavaa :)

Sitten myöhemmin hypättiin tutun taksimiehen kyytiin osoitteena Halloween-musabileet ! Porukkaa olikin tupa täynnä ja pariin uuteenkin ihmiseen tuli tutustuttua ja tietty tuttuihinkin tuli törmättyä ! Homman nimi oli kuten Äänekoskella yleensäkin että raskasta musiikkiahan sitä oli tarjolla ! Täällä on paljon etenkin noita aloittelevia nuorisobändejä jotka soittavat metallia. Tänään oli lämppäreinä 2 paikallisbändiä : Gian & Kaksonen. Gianin pojat ovat jo keikkailleet muutaman vuoden ja silti ovat edelleen melko nuoria. Rankimmillaan tyyli menee vähän jo gdindin puolelle. Kaksosen musisoijat taas eivät ole enää mitään kovin teinejä, mutta melko nuoria kuitenkin hekin. Illan pääesiintyjä tuli Jyväskylästä & oli nimeltään Ghost Brigade. Aika hyvin sain sattumalta tuossa 1-2 viikkoa sitten juuri heidän uusimman kolmannen levynsä lainaksi. Ja ihan että tykkäsinkin siitä vielä ! Persoonallinen lauluääni + välillä vähän örinää & kitarat soivat melodisen kauniisti. Käytiimpä keikan jälkeen vielä jututtamassakin bändin keulakuvaa joka osoittautuikin erittäin mukavaksi hepuksi !

Tämmösissä siis tuli nyt oltua :

http://www.aknepop.com/

Paikallisbändi Kaksonen heilumassa !
Paikallisbändi Kaksonen heilumassa !
Ghost Brigade kuulosti livenä yhtä hyvältä kuin levyltäkin !
Ghost Brigade kuulosti livenä yhtä hyvältä kuin levyltäkin !
Pyhäinpäivän vietossa ! :P
Pyhäinpäivän vietossa ! :P