Millaisia ovat tosiystävät ?

  • Toni

Vuosien saatossa tietysti ystävät vaihtuvat ja muuttuvat paljon elämäntilanteiden ja asuinpaikkojen vaihtojen myötä. Mutta millaisia ovat ystävät joihin on yleensä helppo luottaa ? Mielestäni kunnon ystävä on sellainen joka ei jätä sinua yksin vaikka sinulla olisi heikompikin hetki elämässä. Hyvä ystävä korostaa vahvimpia puoliasi ja on kannustava, hänestä on apua jos itseluottamuksesi on väliaikaisesti matalalla.

Tosiystävä ei ole rahojesi perässä vaan häntä kiinnostaa tietää miten sinä voit. Tosiystävä antaa anteeksi vähäpätöiset mokat ja riidat. Tosiystävän kanssa ei tarvitse vetää mitään kummempaa roolia sillä hän hyväksyy sinut kyllä juuri sellaisena kuin olet koska hän aidosti välittää sinusta. Niin ja tietysti, muistakaapas käyttäytyä yhtä hienosti vastavuoroisesti silloin kun tosiystävälläsi menee huonosti !

Loppuun hieman kyselyä. Onko teillä paljon tosiystäviä ? Mistä olette löytäneet sellaisia ? Oletko citystäkin löytänyt tosiystäviä ?

Hyvää Joulua jo vuodesta 2005 tänne ! =O)
Hyvää Joulua jo vuodesta 2005 tänne ! =O)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus