Missä miehet ratsastaa..

  • Toni

Niin Euroviisuja pukkaa taas tänään. Se on kai taas nähtävä että Suomen paras vientituote musiikin saralla on todellakin tuo raskaampi rock sekä heavymusiikki. Bändejä sillä saralla on todella paljon jo täällä Pohjolassa ja vieläpä paljon tasokkaita hyvin soittavia sellaisia. Jos huhuihin on uskominen, vaikuttaa siltä että Teräsbetoni voi taistella tänään aivan kärkisijoista taasen. Tänään riittää siis taas jännitettävää ja aivan mahtava juttu että Pohjoismaat pääsivät niin laajalla rintamalla finaaliin, pisteiden saaminen on ainakin taattua ! Kaikella kunnioituksella Kari Tapiota kohtaan mutta moinen hautajaistunnelmabiisi ei taatusti olisi finaaliin asti selvinnyt. Hänen musiikilleen on aivan omat fooruminsa kuten heavyllekin mutta jännä juttu että tuo musiikki meinaa pärjätä nykyään peräti Euroviisuissakin..

Katsoin ja kuuntelin sen ensimmäisen karsinnan missä Suomi oli. Toinen karsinta meni ohi, tosin kuulin pienet kertaukset kaikista kappaleista, joten en ole aivan perillä vielä kaikista biiseistä tosin tänäänhän sekin sitten selviää.. Euroviisujen esikatseluja katselin jonkin verran ja sieltä jäi jo mieleeni finaaliin selvinnyt Kreikka jolla onkin melkoinen "Honeybabe" laulamassa joten se on varmaankin se toinen suosikkini ainakin Suomen lisäksi. Ei se biisikään huono ollut, ihan pirteä rallatus !

Teräsbetonia..
Teräsbetonia..

2 kommenttia

Anonyymi

24.5.2008 11:55

Ja TB:n kerroin taitaa olla 10 - sijoitusveikkaukset 5-10 joukossa tietääkseni...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus