Missikiertue 2009 !

  • Toni

Kerrankin pääsi vähän paremmin tämän aiheen pyörteisiin ihan konkreettisestikin kun missikiertue käväisi peräti Äänekoskellakin ! Ja itse piti siis tietenkin käydä tsekkaamassa että millaista menoa ja meininkiä kiertue oikein mahtaa tarjota ? Ja eipä tarvinut pettyä, sillä kovin oli kauniita nämä missiehdokkaat.. eikä siinä vielä kaikki sillä he eivät tuntuneet myös juurikaan diivoilta vaan olivat lähinnä ulospäinsuuntautuneita ja puheliaita & tykkäsivät olla yleisön joukossa kun eivät olleet esiintymässä. Ainoa miinus oli että yleisöä oli aivan hävettävän vähän, vain kourallinen. Johtunee osittain huonosta päivästä, sunnuntaista sekä siitä että tapahtuma ei ollut Äänekosken keskustassa vaan aivan laitamilla automatkan päässä.

Sitten itse missiehdokkaisiin. Mitä olin netistä pari päivää aiemmin nähnyt nämä missit niin suosikkini oli numero 9 Jyväskylän Essi-tyttö. Sinänsä yllättävää että olen aina ollut tummiin päin ja tämä on vaalea naishenkilö. Kuitenkin paikan päällä, suosikkini vaihtui. Kyllä ne tummat jyräsivät taas omassa arvoasteikossani kärkeen, ainakin pari kolme niistä. Sinänsä oli hyvä että porukkaa oli vähän että kontaktit misseihin oli helppo saada. Vaihdoinkin sanoja 9 tytön kanssa 10:stä. Se ainoa jota en päässyt jututtamaan oli vähän kipeä eikä siksi ollut yleisön joukossa kuten toiset. Oli vain mukana vaan niissä pakollisissa esityskuvioissa.

Joo kaikilta sain kuitenkin nimmareilla varustetun kuvan jossa myös tietty äänestysnumerot mihin voi soittaa. Kahden tytön kanssa oikein juttelinkin sitten ettei vaan kuten useimman kanssa vain muutama sananen. Ja nämä tytöt olivat ehdokkaat numerot 1 & 3. Ja yllätys yllätys kummatkin tummia tyttöjä. Kyllä tämä Elsi Helsingin tyttö nro.1 oli todella kaunis. Ei ehkä mikään aivan ruudinkeksijä mutta oikein sympaattinen et pidin kyllä kovasti. Ja tämä Nummelan nro.3 tyttö oli tosi kiva kanssa jonka kanssa keskustelu oli vieläkin luontevampaa. Sain melko erikoisen kokemuksen osakseni hänen kanssaan ! Sillä luin iltasanomista tai iltalehdestä hänestä tehtyä 20 kilon kohulaihdutusjuttua ja näytin sitä hänelle & jatkoimme aiheesta keskustelua ! =D Sepä oli aika erikoiselta tuntuva kokemus ! xD

Joo ja jos olisin saanut vielä numeron 5 jututettavaksi, niin se olisi voinut nousta suosikiksi mutta hän tosiaan oli hiukka pipi siel =/ Joo omat suosikkini ovat siis nrot 1,3,5 & 9. Yleisesti mielestäni alussa oli potentiaalisimmat menestyjät tai ainakin suosikkini ja loppua kohti ei ollut enää ihan niin mieluisia tyttöjä vaikka tosin eipä heissäkään niin valittamista. Sillä kyl noi missivartalot on melkosia kun vertaa ihan perusnaiseen jolla rutkasti selluliittia.. =p Mut joo missit ovat missejä eikä oikeesti kaikkien naisten tarvitse olla niin täydellisiä. Luonne on tärkeämpää kun puhutaan vaikkapa suhteista.. Niin ja valittiinhan siellä myös yleisön suosikkityttö tai tytöt kun tuli tasapeli. Numerot 3 & 9 eli Essi ja Heli jakoivat voiton.

No yllätyksenä jouduin tai pääsin vielä lehteenkin haastattelun kera ou mai kaad ! xD Suosikkini oli sitten virheellisesti lehdessä sillä se ehti vielä muuttua.. No nyt on ainakin kivempi seurata missimaailmaa ja aionkin taatusti katsoa tv:stäkin missikisat kun ne tytötkin kävivät peräti tällä kertaa hiukka tutuiksi.. =)

1 kommentti

Toni

24.2.2009 14:15

Empä usko.. vaikka mikäs siinä pyöriessä nättien nuorien tyttöjen ympärillä =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus