Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on mtv3.

Suurten urheilukisojen tuntua..

..oli eilen seurata ääntenlaskun etenemistä kun oli niin tiukkaa ja jännittävää ! Katsoin ensimmäistä kertaa koskaan mitään vaaleja alusta loppuun ! Valitsin MTV3:n tällä kertaa kanavaksi enkä siltä kääntänyt pois missään vaiheessa vilkuilemalla miten yle esittää saman asian. Kannattipa seurata kun oli kerran tasaisimmat vaalit koskaan.. Tapahtuihan siellä myös historiallisia asioita kun Perussuomalaiset paransivat tulosta kaikkien aikojen parhaiten Suomessa & Kokoomuksesta tuli ensi kertaa suomen suurin puolue, tosin hyvin niukasti.

Ainoa eduskuntavaalien voittaja olivat Perussuomalaiset sillä kaikki muut menettivät paikkoja(myös Kokoomus) tai pysyivät samassa. Ylivoimaista, Timo Soini ! Kansa protestoi nykymenoa vastaan.. mutta se on jo selvä että seuraavalla kerralla Perussuomalaisten tulos vaaleissa laskee taatusti.. paljon riippuu siitä miten he tuolla eduskunnassa nyt pärjäävät ja ajavat omia juttujaan. Oikeastaan ihan hyvä juttu että isoja puolueita on nyt noin monta niin mikään ratkaisu ei tule olemaan yksipuolisen selvä heti. Toinen juttu sitten että miten paljon tulee sitä vääntöä..

Sitten hiukka vielä Idolsista. Ali oli mielestäni paras, tasaisen varmaa työtä, toinen biisi pianon äärellä oli erittäin hyvä. Ääni kantaa kisasta toiseen, selvästi tasaisin varmin esiintyjä ! Martti oli mielestäni eilisen toiseksi paras. Myös hänellä ulkomaalainen kappale sujui mielestäni vielä paremmin. Ilpo ei olisi ansainnut kaikkien esiintymisten keskiarvona vielä putoamista, mutta se minkä aikaisemmin olin välillä huomannut toteutui elikä ääni ei vaan riittänyt. Oli kyllä aika heikot esitykset & pelkästään noiden perusteella ei niin ihmekään että tippui.. mutta mitä Hennariikka tekee vielä tuolla ? Onhan se söpö likka, mutta ääni ei todellakaan riitä lähellekään esim. Alin tasoa..


Eilen oli tasokas putki jännitystä ! =)

Eli televisiosta on kyse tällä kertaa ! Vaikka oli penkkiurheilunkin kannalta vilkas sunnuntai eilen niin päätin tällä kertaa etenkin illalla keskittyä enemmän toiminnan puoleen ! =) Vaihtelu virkistää ! Enkä myöskään treenaillut sunnuntaina joten illalla linnottauduin vain sänkyyn peiton alle & 4 tyynyä pään alle & eikun tuijottelemaan :)

No ensimmäinen ohjelmakin putkesta oli tavallaan jännitystä kun sai nähdä kuka putosi seuraavaksi Idolsista. Aika yllätys tuo kyllä oli tämän kerran esityksen perusteellakin et toi Stina putosi. Mielestäni Alin biisivalinta ja esitys oli tällä kertaa suht vaisu eikä Henna-Riikkakaan niin vakuuttanut vaikka suht hyvin lauloikin. Ilpon ääni oli tällä kertaa mainio & hyvä veto muutenkin. Ehkä sittenkin voittaja-ainesta ? Martille toki peukkuja yhä pidän !

Sitten alkoi se varsinainen jännitysputki kun MTV3:n tasokas ja mielenkiintoinen kotimainen sarja "helppo elämä" pärähti käyntiin ! Sen & Wallanderin välissä nousin laiskanlinnasta välillä venyttelemään edellisestä treenistä jäykkiä lihaksiani. Sitten katsomaan Wallander-leffaa joka oli ihan katsottava, tyypillinen Wallander-elokuva.

Sen jälkeen kääntö neloselle ja lähes ihan alusta asti ehti katsomaan odotettua kotimaista "Virta"-sarjaa ! Ei ainakaan häirinnyt mitenkään juoneen pääsyä että tippa alusta ehti jo mennä.. odotus palkittiin ja nyt ei sitten millään meinaa malttaa odottaa että seuraava jakso tulisi jo ! =D Erittäin mielenkiintoinen ja poikkeuksellisen jännittävä kotimainen rikossarja !

Meinasin jo painua nukkumaan, mutta sattumalta huomasin että jaahas "FlashForward" alkoi uusintana.. aloitin viimeksikin sitä katsomaan mutta katsoin vain 2 ensimmäistä jaksoa silloin. Silloinkin se kiinnosti mutta unohdin jatkossa joidenkin menojen tai dementian takia sitä katsoa, joten kovasti kyllä kiinnostaa katsoa se tällä kertaa loppuun saakka ! =P =)

Eli mielenkiintoisia televisio-iltoja jatkossakin on sunnuntai-iltaisin odotettavissa sillä aika samalla kokoonpanolla se taitaakin nyt sitten ainakin jonkin aikaa jatkua !? :) Jos meinaa treenata lähiviikkoina sunnuntaisin, se pitääkin tehdä sitten hyvissä ajoin & urheiluvedonlyönnit hoitaa vieläkin aiemmin ! =)