Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on muutos.

Tarkennus Jumalan etsintään ! =)  2

Empä lopettanutkaan blogeilua, mutta pakkojuttuna en sitä enää aio harrastaa vaan silloin kun siltä tuntuu että pitää jotain kirjoittaa !

Niin pyysin Jumalalta apua epätoivoisen yöni keskellä. Ja taisin sitä myös saada sillä olo on kohenemaan päin ja elämänusko palasi.

Juttelin sitten koko yön Jumalan ja muutaman edesmenneen tuttuni kanssa. Tosin en ole varma kuulivatko he !? =D Ja välillä yön hiljaisuudessa olin jopa kuulevani jotain mutta se saattoi olla vain omassa päässä se..

Nyt pari päivää miettineenä ja päättäneenä jatkaa elämää, totesin että minun tarvitsee tehdä muutama iso muutos elämääni. Siihen tarvitsen kyllä lisäksi vähän ulkopuolistakin apua. Mutta paljon pystyn tekemään jo omillakin voimilla ja päättämällä luopua joistain vanhoista huonoista tavoista.

Tajusin myös että olen ollut nyt viime aikoina yksinäinen ystävien & Facebookin ympäröimänäkin. Tajusin nyt senkin että mistä se johtuu. Minulta puuttuu kunnon parisuhde ja rakkautta. Normaalisti hyvinkin toimeliaana henkilönä en paljoa ehdi ajatella noita asioita. Mutta nyt olen ehtinyt. Niimpä saalistavana mieshenkilönä tuon tajutessani ja elämänhalun palautuessa olen lähtenyt tekemään toiveikkaana jotain myös tuon asian eteen ! =) Katsellaan rauhassa nyt sitten tuleeko mitään merkittävämpää suhdetta !? Vähintäänkin uudet ystävät ovat kuitenkin juuri nyt erittäin tärkeitä piristämään päiviäni kuten toivottavasti myös Sinun.. =)


Jäähyväisblogia pukkaa !  1

Mietin tätä blogia jo viime yönä & meinasinkin herätä kirjoittamaan sen, mutta ehtii sen nytkin ! Tuli jotenkin mitta täyteen Facebookin, Cityn & muiden vastaavien juttujen kanssa ! Nyt tämä ajanhukka saa riittää !! Tämä tulee todennäköisesti olemaan (jos en sanojani peru ja tule toisiin aatoksiin) viimeinen blogini pitkästä aikaa ja samalla tavallaan jäähyväiset Citylle myös ! Haluan muutosta elämääni ! En tiedä johtuuko tämä helteestä, jostain uskonnollisesta heräämisestä vai mistä mutta nyt on muutosten aika..

Aikansa kutakin. Kiitos kaikille City-kontakteilleni vuosien varrella. Teistä on ollut iloa, mutta tällä hetkellä en näe mitään syytä jatkaa täällä oloani. Pikkuhiljaa poistan varmaan kuvani. Saatan kuitenkin jättää nimimerkin tänne jos tosiaan tulen toisiin aatoksiin. Mutta jos joku haluaa ottaa yhteyttä niin pikaviestejä käyn vielä silloin tällöin tsekkaamassa, mutta aion vähentää käyntejäni kunnes ehkä lopetan kokonaan. Siinä ajassa jos jotain kiinnostaa yhteydenpito niin voidaan vaihtaa kyllä numerot. Mutta muuten se on moro nyt, jään miettimään mitä elämälläni tekisin !?