Myöhästynyt aihe (vuodesta 1991 ajankohtainen)

  • Toni

Tämän kertainen blogi on ajankohtainen seuraavan kerran vasta kutakuinkin päivälleen taas vuoden päästä, mutta siitäkin huolimatta kirjoitan blogin siitä nyt. Nimittäin tänään lukiessani juuri ennen Joulua ilmestynyttä paikallislehteä(kun ei ollut aimmin hoksinut/ehtinyt/malttanut sitä vielä vilkaista) niin löysin siitä varsin kiinnostavan aiheen eli joulunajan ja etenkin jouluaaton & baarin yhdistelmän.

Vuodesta 1991 lähtien on ollut mahdollista viettää jouluaattoa myös baareissa. Kaikki baarit eivät tietenkään ole olleet silloin auki, mutta haluttaessa baarinpitäjä on näin voinut tehdä tuosta lähtien. Alunperin on ollut uskomus että pelkästään kodittomat ja unohdetut & muuten yksinäiset lähinnä laitapuolen kulkijat siellä silloin vain aikaansa viettävät lämpimässä & saavat myös jonkinlaisen Joulun tunnelman.

Kuitenkaan asia ei tässäkään tapauksessa ole niin mustavalkoinen. Siellä voi nähdä ihan minkälaista porukkaa tahansa. Kaikki eivät vietä joulua ja voi olla mukavaa päästä viettämään ikäänkuin normipyhää parin lasillisen ja muiden samanhenkisten kanssa sosiaalisesti. Paitsi että siellä voidaan olla joulua paossa, niin siellä voi olla myös joulun aikaan kotikylällä vanhempien luona vierailevia "paluumuuttajia" jotka haluavat nähdä pitkästä aikaa vanhoja kavereitaan.

Täällä Äänekoskella on ainakin yksi paikka ollut auki joka joulu juuri siitä vuodesta 1991 alkaen. Itse en ole käynyt koskaan jouluaattona baarissa, mutta tuon lehtikirjoituksen ansiosta uteliaisuuteni kasvoi sen verran paljon, että voisi käydä ainakin kääntymässä jossain baarissa joku Joulu & aistimassa millainen tunnelma siellä mahtaa olla tälläisenä päivänä !? =)

Kirjoitettaessa soi - (kattelen tällä kertaa leffaa tässä samalla : "Paha Maa")

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus