Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on nhl.

Florida-St.Louis underia !

Viime yönä oli NHL:ssä peli jonka huomasin todella usein päättyvän vähämaalisena. Aivan mututuntumalla sitten pelasin tätä kohdetta, sen tarkemmin miettimättä joukkueiden maalivahteja, puolustajia tai hyökkääjiä. Luotin tilastoihin & kun sopivasti viime peleissä olivat paukuttaneet 3-4 maalia & koko pelin maalit olivat olleet usein yli 5.5 maalia niin ajattelin että tähän väliin he pelaavat sen tutun vähämaalisen keskeisen pelinsä..

Pelasin alle 5,5 maalia. Siihen oli suurin panostus ! Sitten myös alle 4,5 & alle 3,5 maalia sekä harvinaisempaa pelimuotoa mulle eli 1.erän maalit ja siihen vedoksi alle 1,5 maalia. Tulos : Florida-St.Louis 1-2 & 1.erä 1-0 eli kaikki vedot osuivat ! :) Tänään pelasin noissa suurien jalkamallomaiden kohtaamisissa tasureita esimerkiksi. Ja nyt seuraamaan taas Ranska-Brasilia matsia ! =)


Voittojen kotiutuspäivä & NHL:n maalimäärävedot !

Olipas hieno peliviikonloppu ! =) Olen huomannut että Italiassa esimerkiksi sattuu varsin paljon yllätyksiä pian joulutauon jälkeen ! Se olikin ehdottomasti päivän parasta antia. Suorastaan uskomattoman hyvin yllärit ja pari todennäköisempääkin osui nyt. Se on melko harvinaista että samasta sarjasta sattuu näin hyvin osumaan saman v-lopun aikana ! =D Tässäpä näitä : Lecce 2 9.60, Cagliari 2 4.50, Bologna 2 4.00, Cesena-Genoa x 3.10, Fiorentina 1 1.52.. ja vielä kun pari muutakin sarjaa oli suotuisia, oli tulos hieno ! =) Ainoastaan Sporting Gijonin tasoitus yliajalla Racingia vastaan kaiveli hetken ajan sillä se oli toisen tekemäni järjestelmän vika kohde ja muut oli jo oikein.. eli se olisi kertonut vielä voittoja entisestään jos olisi mennyt oikein. Sinkkuina pelasin esimerkiksi nuo kaikki Italian pelit & osa myös järjestelmissä.

Olen tässä muutamien viikkojen aikana perehtynyt NHL:n maalimäärävetoihin. Toistaiseksi tulos on ollut aika plus-miinus-nolla, mutta juuri ennen tätä päivää alkoi sieltäkin napsumaan uskomattoman hyvin.. torstai-yö oli täydellinen, perjantai ja lauantai myös hyviä jolloin ei myöskään huteja tullut juuri laisinkaan. Tosin hyvin huolella valitsin kohteet enkä montaa per päivä pelannutkaan. En vielä osaa sanoa onko nämä kannattavia, mut tämän v-lopun aikana ainakin olivat ja kasvattivat pelikassaa. Lauantaipäivän komein osuma oli puolestaan Ranskan aina niin kovin yllätyksekkäästä Cupista haettu Clermontin vierasvoitto pääsarjalaisesta St Etiennestä kertoimella 7.15 ! =)