Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on nordicbet.

Se oli kesän paras vetoviikonloppu se ! =)

Joo saan taas nautintoa tästä rakkaasta harrastuksestani, urheiluvedonlyönnistä. Ja jotenkin kun rakastaa kaikkea enemmän mitä tekee, näyttää myös onnistuvankin paremmin ! =) Olin treffeillä perjantaina, mutta lauantaina jo täydessä iskussa tarkkana vertailemaan jalkapallokertoimia. Veikkauksella oli lauantaina kerroinvertailun perusteella 3 selvää ylikerrointa Suomen Kakkosesta. Jäps-LoPa 2 räikein ylikerroin, peräti 6.00. Warkaus Jk-Santa Claus 2 lähes yhtä selvä ylikerroin kertoimella 3.85. Ja 3.kohde vähän niukempi ylikerroin Vipa-VIFK 1 3.15. Pelasin kaikki tuplana keskenään Veikkauksen tuplavaatimuksen takia. Muutenhan olisin pelannut nuo kaikki sinkkuina ilman sitä. Se oli hieno alku v-lopulle ja rahantulolle.

Sitten pientä analyysia noista äsköisistä otteluista : Jäps, sarjanousija on aloittanut yläkanttiin ja pelannut hienon alkukauden, mutta nyt oli ennen LoPa-peliä tappioputkessa. Niin normaalia sarjanousijoille joilla on rajallinen materiaali että alkukausi menee yläkanttiin ja loppukaudesta tulee sitten vaikeuksia.. LoPa heikkeni kovasti täksi kaudeksi, mutta on kesken kauden vahvistunut muutamalla miehellä. Muualla kertoimet olivat 4:llä tai 5:llä alkavia, joten Veikkauksen huikea 6-kerroin kannatti poimia talteen. Santa Claus on nimenomaan pelannut melkein vieraissa paremmin. Myös viime kaudella se napsi paljon pisteitä vieraista. Aivan sama juttu Warkaudella. Pelannut hyvin vieraissa, mutta ollut aivan umpisurkea kotipeleissään jostain syystä. Kaksi tasavahvaa joukkuetta niin "Joulupukkeja" kannatti tolla kertoimella kyllä pelata ! ViPaa valmentaakin tuttu mies. ViPalla on etenkin kotipeleissään kaikki parhaat pelaajat aina mukana ja siellä menestyminen ratkaiseekin sarjassa säilymisen. Hyvää kotikerrointa kannatti kokeilla !

Nordicbetillä oli 100 % talletusbonus vanhoille asiakkaille aina 30 euroon saakka, joten talletin perjantaina sinne 30 euroa ja sain 60 euroa sitten pelirahaa. Nyt tuo on jo moninkertaistunut etenkin kahdella sunnuntain täsmäosumalla : Satsasin kahteen kohteeseen erityisesti melko isoilla panoksilla ! IFK Mariehamn-VPS 2 5.00 suuremmalla panostuksella. Joka hemmetin vakiovihjeessä oli varma 1 Maarianhaminalle, mutta minä olin eri mieltä. Ne keskinäiset liigassa näin päin peräti 1-1-4 VPS:lle ! Muistinkin elävästi miten VPS on kerta toisensa jälkeen vienyt siellä pisteet. Niin kävi nytkin ! Oli VPS:n aika ottaa kauden eka vierasvoitto sopivasti juuri sieltä mistä aina ennenkin ! VPS on muutenkin ollut vuosien saatossa ehkä tuottavin altavastaajahaku Jaron ohella. Aika helmikertoimilla on vuodesta toiseen tullut sillä voittoja.. Nyt tuli useampi satanen pelkästään "Vepsulla".

Toinen kohde johon sunnuntaina satsasin oli KooTeePee-Fc Hämeenlinna 2 6.50. Vähän maltillisemmalla panoksella tähän, mutta merkittävä voitto se tästäkin ylikertoimisesta singlekohteesta kyllä tuli ! =) Fc Hämeenlinna, tuo Ykkösen kummajainen joka häviää melkein kaikki pelit kotonaan, mutta vieraissa on uskomattoman kova ! Tämä mielessä rohkeasti vaan pelaamaan noin hienolla kertoimella vierasvoittoa. KooTeePee on viime kausina ollut Ykkösen parempaa keskikastia, mutta on viime kausina yllättävän usein aina hävinnyt välillä kotonaankin vaikka Kotkaa pidetäänkin perinteisesti etenkin kovana kotijoukkueena.

Betsafelle pelasin yhden järjestelmän jolla ois tullut sellanen 500 euroa jos joka kohde ois osunut. Rivi oli VPS 2 5.00, FC Honka-KuPS 1 1.57, Fc Futura-Atlantis 2 4.50 nämä menivät oikein. Ainut väärin mennyt oli SJK-Fc Ypa x huikealla ylikertoimella 6.60. Ja lopussa meni SJK tekemään sen yhden maalin.. no ihan hyvät alavoitot kuitenkin ! =)

Veikkauksella oli taas iso ylikerroin Fc Ypan vierasvoitolle, peräti 10.05. Kokeilin sitä parissa tuplassa. Hyvä yritys vaikka huti tulikin. Sitten taas pudotuspelejä superpesikseen Veikkaukselle. Koskenkorvalla oli hyvä suoran voiton kerroin 4.50 sekä kunhan voittaa pelin veto kertoimella 2.75. Niillä tuli vielä vähän lisätienestiä.

Nyt on hyvä mieli & kun kesääkin on vielä jäljellä niin nyt pitää tehdä vielä muutama mukava kesäreissu kun "ylimääräistäkin" sattuu nyt olemaan. Ajattelin nyt ensin lähteä vaikka Ouluun Jalometalliin kun tuo Tuska jäi väliin tänä kesänä. En Jalometallissa ole ennen ollutkaan joten on aika katsastaa millaista siellä oikein on. Ja tuleehan sinne tietty paljon hyviä metallibändejäkin ! Tila on tuttu kun on tuolla Club Teatrialla tullut käytyä pari kertaa erotiikkamessuilla. Hyvää kesänjatkoa vaan kaikille ! =)


Hieno ilta eilen Nordicbetin parissa ! :)

Yleensä maanantai on aika hiljainen päivä eikä pelattavaa hirveästi löydä, mutta eilempä hieman poikkeuksellisesti löysinkin ! Pelasin sinne Nordicbetille talletusbonuksen myötä 2 järjestelmää(Rivi 1 : Deportivo 1 %, Tenerife v, Chelsea 2 % & Novara x2 double chance %. Rivi 2 : Chelsea -1 2 %, Evian 2 %, Deportivo 1x double chance & Portimonense-Nacional under 2,5 goals) eli 7%/8:sta =)

Eikä siinä vielä kaikki sain myös sinkkuina kiinni suuremman panostuksen pelit Deportivo 1 2.13 & Atalanta-Novara x 3.15 ja vähän maltillisemmat haut Evian 2 3.30 & Ac Horsens 1 3.90. Kokonaistulos oli oikein hieno ja olen aika innoissani ! :)


Nordicbetistä !

Nordicbet on varsin reilu ja hyvin urheilua kattava vedonlyöntifirma ! Spesiaalina heillä on etenkin ollut Suomen alasarjat monissa lajeissa kuten futiksessa, jääkiekossa & salibandyssä joita ei juuri muualle pysty pelaamaankaan. Myös naisten urheilua kuten Äänekosken Huiman koripalloa pääsee sinne myös hyvin pelaamaan.

Kun löysin Betsafen Nordicbet vähän unohtui, mutta nyt on nordicbet parantanut taas entisestään profiiliaan. Nyt juuri oli taas kerran 50 % talletusbonus jonka tänään hyödynsin ! Oli tullut sähköpostiin torstaina tuo tarjous koska mulla on siellä pelitili & tämä etuus oli voimassa koko viikonlopun ja vielä tämän päivän ! Oli muuten hyvin mainostettu tätä etua vai mitä ? :D > "Laskepa nopeasti, miten paljon helpompaa on pärjätä vedonlyönnissä kun käytössäsi on NordicBetin lukuisat bonukset. Näitä etuja ei lähikioskin myyjältä koskaan saa. Juuri nyt NordicBet hemmottelee sinua 50% talletusbonuksella".

Vedonlyönnissä on erittäin tärkeää käyttää hyväkseen kaikki tälläiset etuudet kuten myös vedonlyöntikertoimien laskijoiden selvät ja karkeat virheet. Sillä tavalla on mahdollisuus päästä pitkässä juoksussa hyviin tuloksiin ! Nyt tästä Nordicbetin uusimmasta hienosta houkuttimesta vähän loppuun tekstiä >

Livevetoon saatiin nyt myös livekuva!

Olemme juuri lanseeranneet Live Streaming -palvelun! Se on netissä näkyvä urheilukanava joka vie livevetokokemuksesi täysin uusiin sfääreihin! Palvelumme on täysin ilmainen, ja se toimii vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa!

Meillä on tarjolla huippujalkapalloa monesta eri maasta: Löytyy Italian, Belgian, Ranskan, Hollannin, Portugalin, Skotlannin, Tanskan Ruotsin, Puolan, Australian, Japanin, Argentinan, Brasilian, Meksikon ja USA:n pääsarjoja. Lisäksi mukana on Englannista Cup-otteluita ja alemman sarjan otteluita. Eikä tarjonta lopu jalkapalloon, kuva näkyy myös tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, käsipallosta ja snookerista.

Muista että sinun täytyy olla kirjautuneena sivullemme, lisäksi sinulla täytyy olla rahaa pelitililläsi jotta voisit katsoa livekuvaa.