Nuoruus vs kokemus

  • Toni

Siitä on tänään paljon kyse kun Wales & Suomi kohtaavat jalkapallon MM-karsintaottelussa Cardifissa ! Walesilla on nuori, varmasti juoksuvoimainen porukka vain muutamalla kokeneemmalla pelurilla höystettynä. Siellä on siis nostettu tuolta nuorten alle 21-vuotiaiden joukkueesta oikein urakalla noita pelaajia miesten joukkueeseen. Kovasti viime aikoina uusiutunut joukkue siis kyseessä. Kyseessä yksi taatusti nuoremmista maajoukkueista mitä tällä hetkellä on olemassa.

Suomella taas on melkoisen "ikäloppu" maajoukkue. Onko se hyvä asia, siitä voidaan olla montaa mieltä. Piakkoin on edessä joka tapauksessa ainakin pieni sukupolvenvaihdos Suomenkin maajoukkueessa. Onhan nuorissa voimaa kuten Suomen alle 21-vuotiaiden menestys viime karsinnoissa jo kertoi ! Mutta Suomessa ollaan menty varovaisemmin. Samoilla runkopelaajilla on menty jo harvinaisenkin pitkään. Kovin paljoa etenkään hyökkäyspäässä ei ole ollut vaihtelua. Suomen etuna on että kokemusta ja pelinäkemystä sen myötä ei ainakaan puutu. Toivottavasti myös jalka kulkee.. hyvä Suomi, antakaa mennä ja näyttäkää Walesin nuorille kaapin paikka !!!

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus