Nyt kyl vähän jännittää..

  • Toni

..sillä eilisen illan vedonlyönti isojen kertoimien kohdalta oli aikamoisen satumaisen loistokasta. Jälleen klassinen tapaus Ranskasta. Toulouselta puuttui vielä kotitappio & Caenilta vierasvoitto joten juuri siksi Caenin kerroin oli yllättävän korkea todennäköisyyteen nähden. Ja kun vielä muistetaan että Toulouse on ennenkin ollut vaikeuksissa Caenia vastaan kotikentällään ja että Caen sijoittui viime kautena muutaman sijan ylemmäs sarjataulukossa, oli veikkauksen kerroin 4.95 oikein maistuva. Ulkomaille järjestelmiin kelpasi samaisen kohteen 4.50 kerroinkin. Tulos 0-1.

Sitten se toinen suuri osuma. Valencia on ollut tällä kaudella Espanjassa raudanluja viime kauden katastrofin jälkeen. Nyt pelaajien ammattiylpeys on aivan eri tasolla ja joukkue ei ollut hävinnyt 9 sarjakierroksen jälkeen vielä otteluakaan, tasureitakin vain 2 ja porskutti sarjakärjessä. Nyt tuli kuitenkin sellainen viime vuosien inhotusvastustaja Racing Santander jolla oli vasta 1 voitto plakkarissa. Ehkä europeleissä vähemmän pyörinyt seura on kärsinyt juuri siitä että sielläkin on ollut nyt pelejä ja kaikkia voimia ei ole pystytty keskittämään pelkästään sarjapeleihin. FC Honka taisteli varsin hienosti Racingiä vastaan, muttei lopulta mahtanut kuitenkaan paremmalleen. Summa Summarum : Ehkä juuri tämä kaikki oli nostanut(toisella loistokas ja toisella vaisu alkukausi) Racingin kertoimet pilviin. Veikkaukselta sai 9.20 kertoimen jota pääsikin pelaamaan sinkkuna ja pelasin myös. Ulkomaille iskin 10.00 kertoimella vielä pienellä rahalla lisäsatsauksen. Harmi etten uskonut tarpeeksi että lauantai-illalta osuu kummatkin huippukohteet joten en laittanut Racingia 10.00 kertoimella enää järjestelmiin. Caen sitä vastoin aloitti v-lopun huippujännät järjestelmät kahdessakin yritelmässä. Ois ollu aika kova alku et jo 10.00 & 4.50 suuruiset kertoimet yhdessä kiinni..

Niin muutes tässä näette sen Racingin henkisen yliotteen viime kausilta ja et kuitenkin 10.00 kerroinkin oli sille sit tarjolla wautsi wau..
Head 2 head
Ja ensin se eilinen tulos, vakuuttavaa sarjaa..
Nov 1, 2008 Primera Division Valencia CF 2 - 4 Real Racing Clu...
Apr 12, 2008 Primera Division Valencia CF 1 - 2 Real Racing Clu...
Nov 25, 2007 Primera Division Real Racing Clu... 1 - 0 Valencia CF
Mar 17, 2007 Primera Division Valencia CF 0 - 2 Real Racing Clu...
Oct 28, 2006 Primera Division Real Racing Clu... 1 - 0 Valencia CF
Mar 19, 2006 Primera Division Real Racing Clu... 2 - 1 Valencia CF
Oct 30, 2005 Primera Division Valencia CF 1 - 1 Real Racing Clu...
Feb 20, 2005 Primera Division Real Racing Clu... 1 - 0 Valencia CF

Paljastan tässä yhden järjestelmän joka tosiaan alkoi hyvin Caenin myötä, mut joka hyvinkin voi lopuksi mennä pieleen. Onhan kertoimetkin varsin korkeita.. ei ollut tarkoitus mut aika jännästi tuli kohde per iso pääsarja eli tää eka ottelu oli Ranskasta, sitten on vielä Italian, Saksan & Espanjan pääsarjoista 1 hyvä vierasyllätyskerroin eli tälläisen rivin muunmuassa tein :
Toulouse-Caen 2 4.50 Oikein %
Udinese-Genoa 2 5.00
Dortmund-Bochum 2 6.25
Betis-Deportivo 2 4.15
Tuo tuottaisi jo aika hyvin jokaisen osuessa. Kolmekin riittäisi voittoon. Aijai kun se Racingin 10.00 olisi ollut myös tuossa.. mut tein sinänsä järkevästi kun vähensin yhden kohteen tuottamaa riskiä kun siihen tuli tosiaan satsattua jo sinkkunakin !

Kannattipa myös perjantaina lukea aamulehdestä että Washingtonin Ovetskin lähti kotimaahansa lähimmäisen sairastapauksen vuoksi. Ja kun tiedämme että Ovetskin on maailman paras lätkäpelaaja niin jäi muuten vaatimattoman tasoiseen Washingtonin suuri aukko. Joten pelasin sitä vastaan viime yönä kun Buffalo voitti sen kotonaan puhtaasti 4-0 ! Sekä sinkkuna että alotin sillä myös yhden järjestelmän. 2.20 oli hyvä kerroin kotipelistä ! Muita pieniä vähän satsattuja kohdeosumia oli lauantailta mm. Mboro-West Ham x, Crystal Palace-Sheff W x, Tottenham 1, Reading 2. Sitävastoin Cottbussin & Karlsruhen yllätyshaut päivällä eivät osuneet.

Nyt sitten suurella jännityksellä tähän päivään. Vakionkin voisi tehdä ja enää ei pitkävedon puolelle tarvikaan satsata. Enemmänkin odottamista että kuinka nuo eilen aloitetut rivit mahtavat lopulta poikia !?

2 kommenttia

das_boot

2.11.2008 14:45

Eilen meni 9000€ kahden maalin päähän(SM liigaa). Saipahan ainakin jännittää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus